Haber

Eşini Yıllarca Evindeki İşkence Odasında Esir Tutan Adamın Kanı Dondu!

Geçtiğimiz günlerde Fransa’da yaşanan bir olayda bir adamın karısına yıllarca işkence ettiği ortaya çıktı. Fransız polisi kadını çıplak, saçları kazınmış ve parmakları kırık halde buldu. Detaylar içeriğimizde. ?

Kaynak:https://www.dailymail.co.uk/news/arti…

Pazartesi günü, Fransa’nın kuzeyindeki Forbach kentinde kan donduran bir olay meydana geldi.

55 yaşındaki Alman adam, kaçırıldığını iddia ettiği 53 yaşındaki karısını 2011’den bu yana bir apartman dairesinde tutsak etmekle suçlanıyor.

Fransız polisi, karşı taraftaki Alman meslektaşlarının uyarısı üzerine harekete geçti.

Kendisi de Alman olan kadın, Fransa’nın kuzeyindeki Almanya sınırındaki Forbach kasabasındaki bir apartman dairesinde ‘işkence odasında’ çıplak, başı tıraşlı, bacakları ve parmakları kırık halde bulundu.

Not: Görsel temsilidir.

Adam kaçırma ve işkence şüphesiyle bu sabah tutuklandı.

Haberde, kadının dün kocasının cep telefonunu çalıp Alman polisini arayabildiği belirtildi.

Memurlar bugün Forbach’taki daireyi aradılar ve sınırın ötesindeki Moselle bölgesindeki Fransız meslektaşlarını alarma geçirdiler.

Adamın polisle karşılaştığında, memurların daireye girmesine izin vermediği, ancak buna rağmen memurların içeri girmeyi başardığı bildirildi.

Fransız medyasının bir polis kaynağına dayandırdığı habere göre, içeride tüyler ürpertici bir keşifte bulundular ve korkmuş kurbanı ‘perdeli bir odada’ kilitli buldular.

Saçları kazınmıştı, bacaklarında ve parmaklarında kırık izleri vardı ve uzun zamandır yemek yememiş gibi görünüyordu.

Not: Görsel temsilidir.

Sağlık görevlileri tarafından tedavi altına alınan kadın hemen hastaneye kaldırılırken, daha önce arama kaydı olmayan erkek polis tarafından gözaltına alındı.

Habere göre 55 yaşındaki adam; adam kaçırma, ağırlaştırılmış tecavüz ve işkence ve barbarlık suçlamalarıyla karşı karşıya.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu