Haber

Eşini öldürdüğü iddia edilen sanık Kocaeli’de yargılanıyor

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde eşini bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi.

Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ikinci duruşmaya sanık Hacı P. ile tarafların avukatları katıldı.

Tanık olarak dinlenen sanık yakınları Efkan İ, Koray İ. ve Nazlı I. vefatından önce Ayşe P’ye karşı “üç harf musallat oldu, bu yüzden tavır ve tavırları değişti” diye tartıştılar.

Tanıklar Esengül P. ve Seyit Ahmet E. de çiftin evlilikleri boyunca sürekli tartıştığını iddia etti.

Sanık Hacı P., önceki savunmalarını tekrarladığını belirterek, “Eşim yaşıyor mu bilmiyorum. İzin verirseniz Adapazarı’na gitmek istiyorum” dedi. terimini kullandı.

Hacı P.’nin savunmasının ardından maktulün ablalarının yanına dönerek, “Anneni öldürdün, sonra da karımı öldürdün” dedi. şeklinde konuştu.

Savunma avukatı, müvekkilinin hatasız olduğunu savunarak tahliyesini talep etti.

Mahkeme heyeti, tutukluluk halinin devamına karar verilen sanığın sağlık durumunun iyi olup olmadığına ilişkin İstanbul Adlı Tıp Kurumu’ndan istenen raporun beklenmesi için duruşmayı erteledi.

Etkinlik

İzmit ilçesi Erenler Mahallesi’nde 30 Mart 2022’de Ayşe P. ile tartışan eşi Hacı P., eşini bıçakla yaraladı. Evden çıkarak komşularından yardım isteyen kadın, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Çocuğuyla birlikte kaçan zanlı, 31 Mart’ta Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde saklandığı yerde yakalandı ve sevk edildiği Kocaeli Adliyesi’nde nöbetçi hakim tarafından tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu