Teknoloji

Epic Games Bu Hafta Üç Ücretsiz Oyun Veriyor

 
Her hafta ücretsiz oyunları kullanıcılara sunan Epic Games’in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Bu hafta oyuncular rekabetçi çok oyunculu aksiyon dövüş oyunu Divine Knockout (DKO) – Founders Edition, çok oyunculu parti macera oyunu First Class Trouble ve tek oyunculu macera rol yapma oyunu Gamedec – Definitive Edition’ı kalıcı biçimde Epic Games kitaplığına ekleyebilirler. Oyunlara 19 Ocak Perşembe saat 19:00’a kadar ücretsiz sahip olabilirsiniz.
 
Öte yandan önümüzdeki hafta biz oyunculara verilecek ücretsiz oyun da belli oldu. Bu yapım ise hikaye odaklı macera keşif öğeleri içeren Epistory – Typing Chronicles.
 
Divine Knockout (DKO) – Kurucular Sürümü
 
 
 
Kendine özgü tarzıyla dikkat çeken çok oyunculu rekabetçi üçüncü şahıs platform dövüş oyununda savaş odaklı bir yapı bizleri bekliyor. Çeşitli mitolojik tanrıların yer aldığı bu oyunda hayatta kalmak için sonuna kadar savaşıyor ve rakipleri haritanın dışına itmeye çalışıyoruz.
 
– Epik Oyunlar sayfası
 
Birinci Sınıf Sorun
 
 
 
First Class Trouble, oyuncuların felaketten sağ çıkmak için birlikte ve birbirlerine karşı çalıştığı bir yapım. Oyundaki amacımız ölümcül yapay zekayı devre dışı bırakmak.
 
– Epik Oyunlar sayfası
 
Gamedec – Kesin Sürüm
 
 
 
Gamedec, tek oyunculu bir yapıyla karşımıza çıkıyor. Oyun bize izometrik bir kamera perspektifi sunuyor ve siberpunk teması ve rol yapma ögeleri içeriyor. Bu oyunda sanal alemlerde suçları çözmeye çalışan bir oyun dedektifi olarak oynuyoruz ve çeşitli sorgulamalar yaparak ipuçlarını elde etmeye çalışıyoruz.
 
– Epik Oyunlar sayfası

gumusovahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu