Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ’85 milyonu bir avuç insanın aşırı çıkar hırsına kurban etmeyeceğiz.’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “85 milyonu bir avuç insanın aşırı kâr hırsına kurban etmeyeceğiz. Konut arzını artırmak için kurumlarımız çeşitli destek paketleri açıklıyor. Deprem bölgesindeki konutları da hızla tamamlayacağız. onları asla fahiş fiyatlara kurban etmeyecektir.” söz konusu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal D-CNN Türk’ün ortak yayınında gazeteciler Ahmet Hakan ve Hande Fırat’ın sorularını yanıtladı.

Erdoğan, “Kılıçdaroğlu, ‘Anayasanın ilk dört maddesiyle sorunu olan Erdoğan’ı mı yoksa beni mi seçeceksiniz?’ diyor.Anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili bir sorununuz mu var? sorusuna şu yanıtı verdi:

“Ahlaksızlık. Böyle bir şey olur mu? Ben bu ülkede başbakan olsam cumhurbaşkanıydım. Anayasa’nın ilk 4 maddesi sorun olur mu? Bugüne kadar sorunu olmayan Tayyip Erdoğan var. bugün bayrak yere düştüğünde dünya liderlerinin önünde bayrağını yerden kaldırıyor başkan var kılıçdaroğlu denen adam kandil’dekilerle bayrağıma karşı çıkanlarla yol yürüyor. Onlarla birlikte adım atıyor. Bayrak konusunda benimle bir kez yarışamaz. Benim terör örgütleriyle ne işim var? Bugün iş adamlarıyla yaptığımız toplantıda 1000-1500 kişi vardı. Orada çok ağır söyledim.”

“Faturayı asla vatandaşımıza vermeyiz”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TRT’de yaptığı konuşmada kendisi hakkında “Terör örgütleriyle görüştü” dediğini hatırlatarak çözüm sürecine atıfta bulunan Erdoğan, “Çözüm sürecinin katılımcıları Türkiye’nin bütün aydınları ve kanaat önderleriydi. .Onları davet ettik, birlikte yaptık.Sanatçısı vardı, hepsine sahipti.Halka ve çözüm sürecine doğru bir adımdı.Akil insanları orada topladık.İspat edeceksiniz dedim. İddiasını kanıtlamak zorunda. İddiasını kanıtlamak zorunda.” dedim. ifadeleri kullandı.

Erdoğan, parti teşkilatının her zaman nerede bir eksiklik olduğunu sorguladığını ifade etti. Defne’deki bu hastaneyi iki ayda yaptık. Geçen gün açtık. Biz buyuz.” dedi.

Hastanenin model olduğu iddia edildiğini hatırlatan Erdoğan, “CHP’nin mantığı bu. Doğal olarak orada mezhepçilik o kadar ileri gitti ki Samandağ’daki oy potansiyeline bakıyorsunuz, çok farklı. oy oranları tam tersidir.Oylarımızdaki bu değişmeler, artışlar ve azalışlar teşkilatın içindedir.Hassasiyetle analiz ederiz.Vatandaşımıza asla fatura kesmiyoruz.’Hata varsa bizde var’. ‘At denizi bilmezse balık Halik’i bilmez’ deriz. diyoruz.” dedi.

“85 milyonu bir avuç insanın çıkar hırsına kurban etmeyeceğiz”

Erdoğan, seçim sonrası konut piyasasıyla ilgili ciddi adımlar atmak zorunda olduklarını belirterek, şöyle devam etti:

“Adalet Bakanlığının bu konuda çok sert önlemler alması gerekiyor. Özellikle toplu konut noktasında attığımız adımlarla vatandaşa yaklaşmalarında fayda var. Çünkü bu işin en değerli çıkış noktası toplu konut. konut Şu anda özel şube bile 15-20 yıl vadeli konut satıyor.Bu konutta peşinatlar da çok düşük.Bunun vatandaşımızın önünü çok açacağına inanıyorum.85 milyonu konut için feda etmeyeceğiz. bir avuç insanın çıkar hırsı.Konut arzını artırmak için kurumlarımız çeşitli güçlendirme paketleri açıklıyor.Deprem bölgesindeki konutları da hızla tamamlayacağız.Fahiş fiyatlarla asla yenilemeyeceğiz.Fedakarlık etmeyeceğiz. “

“Bu bizim gurur dönemimiz olacak”

Son dönemini “ustalık” olarak nitelendirdiğini ifade eden Erdoğan, “Ustalık bu işin belki de en mükemmel noktası. Ustalıklarımızı en keyifli haliyle üretmeye devam edeceğiz inşallah. Bu dönem aynı zamanda bir “ustalık” dönemi olacak. Yetiştirdiğimiz bu dönemde 21 yıllık kalkınma ve demokrasi ataklarımızı zirveye taşıdık. İnşallah bu dönem Türk Asrının ilk dönemi olur. Bu bizim gurur dönemimiz olur.” değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin hazırladığı videoyu izledikten ve ilk maçın önemini anlattıktan sonra, “Önünüzde yeni bir anket mi var?” sorusuna, “Bugün bir anket vardı.” cevabı verdi.

Hakan Bayrakçı’nın 14 Mayıs seçim sonuçlarını milimetre cinsinden bildiğini hatırlatan Erdoğan, “Hakkımızı verelim. ‘Hayırlı olsun’ diyelim. Şimdi yeni bir anket gönderdi. O ankette lehimize bir tablo çıkıyor. umarım bu sefer milimetrik olur. Pazar gününü bir sonuçla kapatalım.” söz konusu.

Her maçın çok değerli olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Her oy çok değerli. ‘Bir oy çok oyunu bozar. Türkiye’nin asrına kapı açar’ diyorum. ‘İnşallah büyük bir özgüvenle ama rehavete kapılmadan, zafer sarhoşluğuna kapılmadan sandıkları havaya uçuracağız’ diyorum. Milletime en içten, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

(Bitti)

emetajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu