Haber

Çiftlikte düzenlenen operasyonda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

Adana’da çiftlikte düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 zanlıdan 3’ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Kabahatler (KOM) Şubesi Organize Kabahatler Büro Amirliği, Adana İl Eğitim ve Araştırma Müdürlüğü merkeze bağlı Yenidam İlçesi’nde bir çiftlikte düzenlenen operasyonda polise silah doğrulttuktan sonra vurularak öldürülen Özgür K. Seyhan ilçesi, 4 Ocak’ta. Hastanedeki tedavisi tamamlandı.

Polis tarafından gözaltına alınan Özgür K., diğer zanlılar Ozan Z, Hasan E, Muhammed Veysi A, Abdullah K. ve Hüseyin E. ile birlikte emniyette sorguya çekildi.

İşlemleri tamamlanan 6 zanlı adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen zanlılar arasında 2’si “cinayet” olmak üzere 9 kusurdan tutuklama kararı bulunan Özgür K. ile “kasten” arandığı belirlenen Ozan Z. öldürme” ve “uyuşturucu kaçakçılığı” suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı belirlenen Hasan E. tutuklandı. , Diğerleri adlı kontrol kuralıyla yayınlandı.

Operasyon

KOM ekipleri, 2’si “cinayet” olmak üzere 9 kabahatten tutuklama kararı bulunan Özgür K.’nin saklandığını belirledi.

Çiftliği çevreleyen ekipler, Özgür K’nin oradaki tek katlı evin çatı katına çıktığını ve elinde silah olduğunu fark etti.

Teslim olması için uyarılan zanlı, tabancasını polise doğrulttuktan sonra gruplarca omuz ve bacağından vurularak yakalandı ve olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Çiftlikte bulunan 5 kişiden bazılarının da silahlı olduğunu belirleyen gruplar, zırhlı araçla demir kapıyı kırarak içeriye girerek Ozan Z, Hasan E, Muhammed Veysi A, Abdullah K. ve Hüseyin E.’yi gözaltına aldı.

Yapılan aramalarda 5 adet ruhsatsız tabanca, 160 adet mermi, çelik yelek, 4 adet kask, eldiven ve kar maskesi ile çok sayıda güçlü etkiye sahip uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu