Haber

Bayrampaşa’da adliye çıkışı evine giderken silahlı saldırıya uğradı.

5 ay önce evinin kurşunlanmasıyla ilgili duruşmadan çıktığı sırada evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan BAYRAMPAŞA’da Sofian Melala yaralandı. Eşi Halima Nanaoui Melala gözyaşı dökerek sürekli tehdit aldıklarını söyledi.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Altıntepsi Mahallesi’nde bir sokakta meydana geldi. Tezlere göre Sofian Melala ile 5 ay önce alacak sorunu konusunda küme ortasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Melala’nın evi kurşunlandı. Melala, herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmadığı çatışmanın ardından saldırganlardan şikayetçi oldu. Melala, vurulma olayıyla ilgili olarak dün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda görülen davanın duruşmasının ardından evine gitti. Konutlarının bulunduğu sokağa gelen Melala, bina girişinde silahlı saldırıya uğradı. Bacağına ve kalçasına kurşun isabet eden Melala, kanlar içinde yere yığıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Melala, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

“HER GÜN TEHDİT OLDU” Saldırının ardından konuşan Sofian Melala’nın eşi Halima Nanaoui Melala gözyaşı dökerek, “Mafya kim bilmiyorum ama tehdit vardı. Her gün tehdit geliyordu. Bugün mahkeme vardı, onu vurdular.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu