Haber

CHP Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu’ndan Partilerarası Bağnazlığa Karşı Seçim Vaadi

Bildiğiniz gibi CHP Ankara Etimesgut Belediyesi başkan adayı ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu. Sosyal medyada konuyla ilgili pek çok espri yapılırken Beşikçioğlu, adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Sözcü’den Saygı Öztürk’e konuşan isim bu kez siyasi parti fanatizmine değinerek yeni seçim sözü verdi.

Erdal Beşikçioğlu uzun yıllardır ekranlarımızda yer alan, birçok dizi ve sinema projesiyle herkesin beğenisini kazanan usta isimlerden biridir.

Ünlü oyuncu en son 2022 yılında yayınlanan Hakim dizisinde Ömer Arif Derman rolüyle ekranlarımızda yer alsa da dijital projelerini sürdürmeye devam etti.

Beşikçioğlu yıllardır Behzat Ç’nin yanında çalışıyor. Ankara Suç dizisinde Behzat Ç. Karakteriyle hafızalara kazındı.

İzleyiciler ünlü oyuncuyu yeniden bu rolde görmek isteyince Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ve ardından Çekiç ile Gül: Bir Behzat Ç. Kıssısı dizisiyle dijitale döndü.

Bir süredir yeni bir yapımda göremediğimiz sanatçının CHP Ankara Etimesgut Belediyesi lider adayı olacağını öğrendik.

CHP Merkez Yürütme Kurulu’ndan (MYK) geçen adaylık sürecinin Parti Meclisi’ne sunulduğu, ardından CHP’nin Etimesgut adayı olduğunun kesinleştiği söylendi.

Hatta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın bu karara itiraz ettiği iddiaları da gündemde çokça tartışıldı.

Erdal Beşikçioğlu, kendisine bu teklifi yapan kişinin CHP Genel Başkanı Özgür Özel olduğunu belirterek, “Kayıtsız kalamazdım” dedi. Mansur Yavaş hakkında ortaya atılan iddiaları reddederek, ‘Benim Mansur Lider’le hiçbir sorunum yok, onun da benimle hiçbir sorunu yok’ dedi. ‘Biz iki Ankara aşığıyız.’ Açıklamayı yaptı.

Etimesgut Belediyesi’ne aday gösterilme sebepleri arasında gençleri gösteren Erdal Beşikçioğlu, “Gençlerin kardeşi olarak yola çıktım.”

Gençlere yönelik çalışmalar yürüteceğini ve bu amaçla yola çıktığını anlatarak, ‘Bir vatandaş olarak sorunları yaşıyor ve görüyorum. ‘Herkesi kucaklayan biri olarak çözüme katkıda bulunmak istiyorum.’ dedi.

Beşikçioğlu son açıklamasında partiler arasındaki fanatizme değinerek, “Daha kapsayıcı olmaya çalışacağım” dedi. söz konusu.

‘Ülkedeki partiler arasında fanatizm ortaya çıkmaya başladı. Bu aynı zamanda hizmeti de etkiler. ‘Biraz daha kapsayıcı olmaya çalışacağım ve parti ayrımı gözetmeksizin yalnızca hizmet odaklı eylemler gerçekleştireceğim.’

Kâr siyasetinden hiç anlamadığını söyleyen Erdal Beşikçioğlu, “Halkın kendi kendini yöneteceği bir yapı kurmaya çalışacağım” dedi.

‘Açıkçası kirayı anlamıyorum, kâr politikalarını da hiç sevmiyorum. ‘Kendi içinde sosyo-kültürel ve entelektüel düzeyi yükselten ama katılımcı bir belediyecilikle, halkın fiilen kendini yönettiği bir yapı kurmaya çalışacağım.’

ulubey-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu