Takım

Acun Ilıcalı’dan Turabi’ye sert sözler: Kimseye baskı yapamazsınız, burada tek patron benim

TV8’de yayınlanan Survivor All Star’ın dün akşamki bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım yarışmacıları ada konseyinde eleme adaylarını belirledi. Turabi oylamanın ardından herkese “Yazın bana aday olayım” dese de oylar Bozok ve Özgür’e verildi. Panoda Turabi ile Özgür arasında yaşanan gerginliğe o müdahale etti. Acun IlıcalıTurabi’yi “Burada tek patron var o da benim” diyerek uyardı.

ÖZGÜR: TAKIMDAKİ BAZI İSİMLER KAPTAN YAZACAK KADAR BİLİNÇSİZ

Eleme adayının belirlediği kurulda Özgür ve Bozok 6’şar oy aldı. Eşitlik sağlandığından son karar takım kaptanı Özgür’e bırakıldı. Duruma tepki gösteren Özgür, “Bazıları takım kaptanına yazacak kadar bilinçsiz. Turabi ‘bana yaz’ dedi ama sanırım kendisi yazacak cesareti bulamadı ve bana yazdırdı. Ne yazık ki yazan herkes yazsın” dedi. Adımı yazanın kolu Turabi’nin elinde. Turabi ne derse o oluyor. “Üzülüyorum çünkü hepsi farklı karakterler. Erkek olarak yüzdesi en yüksek olan isimlerden biriyim. Turabi muhtemelen iyi çalışmadı. Takımda organize bir çalışma olmasaydı kendi adımı söyleyebilirdim ama aday olarak Bozok diyorum” dedi.

TURABI: SİZE GÜVENMEYEN ADAMA KARŞI BAŞARISIZLIĞINIZ VAR

Konseyde Sercan’la tartışan Turabi, Özgür’ün “bilinçsiz” açıklamasına sert tepki göstererek, “Bilinçsiz olmanın isim yazmakla alakası yok. İsim yazdın diye beni aldatmak yerine adama yaltaklanmayı bırakacaksın” dedi. Yüzüne ‘güvenmiyorum’ diyen Sercan, bundan sonra ben de sana söylüyorum ve “Seni hep yazacağım kardeşim. Sırf yazdığım için bana hakaret edemezsiniz” dedi.

ACUN ILICALI ÖFKEDEN ÇILGIN OLDU

Turabi’nin sözlerini bitirip ortaya giren Acun Ilıcalı, “Siz sorun aramaya gelmiş gibisiniz. Ne oluyor sakin olun. Kimse size bir şey söylemiyor. Turabi, bu ortamı bu şekilde geremezsiniz” dedi. şu anda yaptığı şey doğru değil. konseydeki herkese “bunu söyleme, şunu söyleme” diyorsun. Biz ne yapıyoruz? Burası Dingo’nun ahırı değil. Tüm takımı disipline mi edeceksiniz? Seni birlikte övelim istersen. İnsanlara baskı yaparak müdahale ediyorsunuz. Burası Survivor ve tek patron var o da benim.” diye sitem etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu