Haber

Çameli’de filede heyecan devam ediyor

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi tarafından organize edilecek Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor.

Çameli Kapalı Spor Salonda başlayan turnuvada kurumlarda görev yapan kamu çalışanlarından oluşan 12 takım gayret gösteriyor. 4 grup halinde 12 takımın 3 hafta mücadele ettiği turnuvada kıyasıya mücadelelerin yaşandığı voleybol turnuvası gerçekleşti.

Heyecanlı turnuvalara vatandaşlar ilgi gösterirken, Çameli Belediyesi, Adliye ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çameli Orman Müdürlüğü yarı final için çaba sarf etti. Çekişmeye sahne olan Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında Perşembe günü oynanacak final maçında efor sarf edecek takımlar belli oldu.

Turnuvanın galibi Çameli Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynanacak maçta belli olacak. Orman ve Adliye ekipleri üçüncülük ve dördüncülük maçlarında karşılaşacak.

Turnuvaya katılan tüm grupları tebrik eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Ailelerin çocukları ile turnuvamıza gelerek maçlarımızı ilgiyle takip etmelerinden çok memnunuz. Kurumlar arasında çalışanlar ve aileleri ile keyifli dakikalar geçirmek.Bu ortamı sağlayabildiğimizi görmek bizi mutlu edecek.Sonuçlar beni çok daha mutlu ediyor” dedi. – DENİZLİ

cumayeriajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu