Haber

Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Olağanüstü Genel Kurula Davet Etti

Bursaspor Meclis Başkanı Galip Sakder, Bursaspor’u seven herkesi olağanüstü genel kurula davet ederken, “İdari yetkililerin yanı sıra tüm paydaşlarımızın da şehrin takımına destek vereceğine yürekten inanıyoruz.”

Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder, olağanüstü kurultay öncesi bir çağrıda bulundu. Sakder, “Değerli Bursaspor taraftarları, 20 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te yapılacak olan Büyük Seçimli İdari ve Mali Genel Kurulumuz, hava şartları dikkate alınarak Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi – Orhangazi Salonu’na taşınmıştır. Denetim ve yasal delegasyonlar için bağımsız liste “Başvuru yapıldığı için bu konseyler açık oylamayla belirlenecek. İki lider adayının yarışacağı yönetim kurulu listeleri için kapalı oylama yapılacak ve yenilenen tüzüğümüze uygun olarak oylar ilk kez sandık kurulları tarafından sayılacak.”

Sakder konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Eski liderlerimizi, geçmişte görev yapmış yöneticilerimizi ve oy kullanma hakkına sahip her üyemizi bir kez daha Genel Kurul’da sandıkta iradelerini yansıtmaya davet ederken; Bursa’nın memurlarını, belediye başkanlarını da davet ediyoruz. ve adaylar, oda – borsa ve organize sanayi bölgesi yöneticileri.” “Sizleri kongremize konuğumuz olarak bekliyoruz. Seçilmiş Genel Kurul sonrasında tüm paydaşlarımızın ve kamu çalışanlarımızın kent personeline destek vereceğine yürekten inanıyoruz.” -BURSA

elmadaghaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu