Haber

Bodrum Belediyesi’nin ‘Bodrum Halk Sütü Projesi’ kapsamında süt dağıtımı belli bir takvime göre devam ediyor.

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan dağıtımda belirlenen ihtiyaç sahiplerine pastörize 1 litre süt koliler halinde ulaştırılıyor.

Proje kapsamında dağıtım, Yokuşbaşı, Yeniköy, Türkkuyusu, Tepecik, Turgutreis, Bahçelievler ve Karabağ ilçelerinde gerçekleşti.

Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan dağıtımda, 2023 yılı Nisan ve Mayıs aylarında Bodrum’un tüm mahallelerinde toplam 1.239 çocuğa dağıtım yapıldı. 2022 yılı Nisan ayı ile 2023 yılı Mayıs ayı ortası arasında 6 bin 397 çocuğa ulaşıldı.

Tarım Hizmetleri Müdürlüğü, yıl boyunca planlanan takvime göre süt dağıtımına devam ederken, ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarına da destek olacak. İki ayda bir yapılan dağıtımlar, vatandaşların başvurularının muhtarlıklar aracılığıyla alınmasının ardından belirli dönemlerde devam edecek.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, göreve geldikten sonra bu projenin hızla hayata geçtiğini belirterek, “Bodrum Belediyesi olarak önceliğimiz her zaman çocuklar oldu. Çocuklarımızın eğitimden hizmete, gıdadan kırtasiyeye tüm ihtiyaçları için ailelerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Belirli dönemlerde yaptığımız dağıtımlarda önemli bir rakama ulaştık. Bodrum Halk Sütü Projesi program çerçevesinde tüm mahallelerimizde devam edecek” dedi. söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

karacasu-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu