Haber

Beyoğlu’nda Kuaföre Gelen Kadın 15 Bin Lirası Dolandırıp Kaçırdı

Beyoğlu’nda bir kuaföre gelen kadın, muhasebecisinin tüm işlemleri tamamladıktan sonra parayı göndereceğini söyleyerek 15 bin lirayı ödemeden ortadan kayboldu. Aynı bölgedeki diğer esnafları da 3.500 lira dolandıran kadının takma isim kullandığı öğrenilirken, sakin bir şekilde kuaförden çıktığı anlar güvenlik kameralarına kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 18.30 sıralarında Beyoğlu Fındıklı’da meydana geldi. İddiaya göre bir kadın kuaföre gelerek tüm saç, cilt ve vücut bakımını yaptırmak istediğini söyledi. İşlemin tamamlanmasının ardından saçlarına farklı işlemler yapılmasını isteyen kadın, muhasebecisinin toplam 15 bin lira bedelini ödeyeceğini söyledi.

‘Muhasebecim ödeyecek’ diyerek ortadan kayboldu

Dükkan sahibinden banka hesap numarasını alan kadın, ceketini giydikten sonra sakin bir şekilde olay yerinden uzaklaştı. Dolandırıcı kadının daha önce de aynı mahalledeki bir büfeye giderek aynı yöntemle 3 bin 500 lira değerindeki ürünü satın aldığı öğrenildi. Her dükkana farklı isimler söyleyerek dolandırıcılık yapan kadının kuaförden çıktığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

“Hesap numarasını istedi ve kaçtı”

Yaşananları anlatan Sedat Karahan, “Beyoğlu’nda kadın kuaförü olarak çalışıyorum. İsminin Eda olduğunu söyleyen bir kadın geldi, saç, cilt ve vücut bakımlarını yaptırdı. Sonrasında ek saç ektirmek istediğini söyledi ve biz de yaptırdık. Birçok işlem gerçekleştirdi. Parayı göndermek için bizden hesap numarasını istedi ve kaçtı. “Aynı yöntemi alt kattaki büfeye de uyguladı. Onları 3.500 lira, bizi 15.000 lira dolandırdı. Haklarımı affetmiyorum” dedi.

İş yeri sahibi polise giderek olayla ilgili şikayette bulundu. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu