Yaşam

“Ben Ne Zaman Evleneceğim Seda Abla?” Çıkışıyla gündem yaratan Apaçi Mustafa son haliyle ortaya çıktı!

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu ‘Evleneceksen Gel’ adlı evlilik programıyla ünlenen Apaçi Mustafa, o döneme damgasını vurdu. ‘Ben ne zaman evleneceğim Seda abla?’ Çıkışıyla hafızalarımıza kazınan Apaçi Mustafa’nın son hali ortaya çıktı!

Kısa saçları, mavi gözleri ve rengarenk elbisesiyle göz kamaştıran Seda Sayan, müziğiyle hep aynı isimli bir program yapmayı hayal etmişti!

Uğur Arslan ve Seda Sayan’ı ‘fiş’ dedirten aşkın acısıyla, bağırarak ve dilimizi dolduran jenerik müziğe eşlik ederek ekran karşısında otururken uzun süre izledik…

Solmaz’ı da burada tanıyoruz! Kapı gıcırtısı bir yana hiçbir şey yokken bir anda ‘Ranga, ranga’ diyerek çalmaya başlayan Solmaz’ı Seda Sayan meşhur etti diyebiliriz.

Bu program sayesinde sadece Solmaz’ı ya da büyük aşkı Kaan’ı değil, bir çok insanla tanıştık…

Biri Mustafa, Apaçi Mustafa!

Güzel dansın evliliğin olmazsa olmazı olduğu programda bir döneme damgasını vuran Apaçi müziğiyle sahneleri sallayan Mustafa, programın favorilerinden oldu.

Tam adı Mustafa Bilginer olan Apaçi Mustafa, programın ardından özel hayatıyla sık sık gündem oldu. Şimdi, yıllar sonra, son halini aldı!

İşte “Benim evlenmeye hakkım yok mu Seda abla? Ben ne zaman evleneceğim?” İsyanıyla güldüren Apaçi Mustafa’nın son hali!

Peki, Apache Mustafa’nın son sürümünü nasıl buldunuz?

Çok mu değişti?

Yorumlarda buluşalım!

ladik-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu