Haber

Başkan Sandıkçı: “Vatandaşlarımız için 7/24 sahadayız”

Canik Belediyesi ilçeye kazandırdığı çağdaş yollarla ilçenin ulaşım ağını güçlendiriyor.

İlçede vatandaşların inançlı ve konforlu bir biçimde seyahat etmeleri ismine yol çalışmalarını ağır bir formda sürdüren Canik Belediyesi, ilçede bulunan tüm yollarda yol üretim, asfalt serim, beton yol, bakım, tamir ve genişletme çalışmalarını belirlenen program dâhilinde gerçekleştiriyor. İlçenin ulaşım ağını kazandırdığı yeni yollarla güçlendiren Canik Belediyesi, alt yapı çalışmalarını Samsun Büyük Kent Belediyesi Su ve Kanalizasyon Yönetimi Genel Müdürlüğü’yle (SASKİ) koordineli bir formda sürdürüyor.

“Büyük bir titizlikle gerçekleştiriyoruz”

İlçede altyapı çalışmalarının planlı bir formda devam ettiğini belirten Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde alt yapı çalışmalarımızı büyük bir titizlikle gerçekleştiriyoruz. SASKİ ile koordineli bir şekilde kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatlarının yapımını tamamlıyoruz. Uzun ömürlü, geleceğe dönük gerçekleştirdiğimiz alt yapı çalışmalarıyla yıllarca herhangi bir alt yapı sorunuyla karşılaşmayacağız. Alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarımızda kısa sürede üst yapı çalışmalarını tamamlayıp halkımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

İlçemize modern yollar kazandırıyoruz

İlçede vatandaşların inançlı ve konforlu bir formda seyahat etmeleri için yol çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Lider İbrahim Sandıkçı, “Vatandaşlarımızın konforlu ve inançlı bir biçimde seyahat etmeleri ismine merkez ve kırsal mahallelerimizde yol çalışmalarımıza aralıksız bir formda devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü gruplarımızla ilçemize yeni ve çağdaş yollar kazandırıyoruz. Yollarımızda asfalt serim, sathi kaplama, parke ve beton yol çalışmalarımızı planlamalarımız dâhilinde tamamlıyoruz. Bakım, tamir, genişletme ve etraf düzenleme çalışmalarını ihtimamla gerçekleştiriyoruz. İlçemizde vatandaşlarımızı için 7/24 sahadayız” tabirlerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu