Haber

Bakan Göktaş: İhtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL ödenecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırmaya başladıklarını belirtti.

Bakan Göktaş, açıklamasında bu ay ihtiyaç sahibi hanelere toplam 4 milyar TL yardımda bulunacaklarını da duyurdu.

68,3 milyar TL destek sağlandı

“Büyüyen ve gelişen ülkemizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.”Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı’nda bu ayki ödemeyle şu ana kadar hanelere toplam 68,3 milyar TL destek sağladıklarını belirtti.

“Vatandaşlarımız arasında ayrım yapmıyoruz”

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı’na sadece gelir kriteri esas alınarak, düzenli sosyal yardımlardan yararlanan hanelerin yanı sıra hiçbir dezavantajı olmadığı için düzenli sosyal yardım alamayan haneleri de dahil ettiklerini belirtti. Bakanlık olarak sosyal yardım programlarımızın etkinliğini artırıyor, sosyal yardımlarımızı gelişen ve değişen yaşam koşullarını dikkate alarak bütünsel bir şekilde uyguluyoruz. Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet ilkesiyle, tedarik odaklı ve erişilebilir hizmet ağımızla toplumun her kesimine ulaşıyoruz.“dedi.

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanelere her ay düzenli destek sağladıklarını kaydederek, şöyle konuştu: Verdiğimiz desteklerle ihtiyaç sahibi hanelerimize destek olmaya devam ediyoruz. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırıyoruz. Bu kapsamda bu ay ihtiyaç sahibi hanelerimize toplam 4 milyar TL ödeme yapacağız.”dedi.

habersivasli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu