Haber

Bakan Soylu: “Milletimizle birlikte güçlenerek çıkacağız”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elbistan’daki konteyner kentleri ziyaret ederek bilgi aldı. Soylu, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Soylu, “Bu sıkıntıdan milletimizle birlikte güçlenerek çıkacağız” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elbistan’da koordinatörlük yapan valilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen konteyner noktalarını ziyaret eden Soylu, vatandaşla sohbet ettikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Milletimiz ile birlikte güçlenerek çıkacağız”

Bakan Soylu, “Konteyner kentlerin alt yapısı yapılıyor. Bir yandan yapılıyor. Diğer yandan en değerli sorun enkazların kaldırılması. Girerek yapabileceğiniz bir durum. Bir yanda enkaz ve emsal kalıcı konutlar, bir yanda konteynerler, bir yanda çadırlar, bir yanda sağlık ve hastaneler, bir yanda eğitim, bir yanda psikososyal ama bu durum Devlet ve milletin el birliği ile başarabilirsiniz. Birlikte güçlenerek çıkacağız” dedi.

“Yalanların bir merkezden yönetildiği kanaatindeyim”

Batı medyasının olumsuz haberleriyle ilgili soruyu yanıtlayan Soylu, “Bizim işimiz milletimizin işini görmek. Fitne ve zırva üretiyorlar. Başkasının işini nasıl görürüz, milletimizin işini nasıl kurarız diye bakıyoruz.” Biz o bölgeye girmeden önce bir konteynerin alt yapısını kuruyoruz.Tabii onların söylediği ve yaydığı iftiralar, saçmalıklar.” “Tek merkezden yönetildiği kanaatindeyim. Arkadaşlarımız ve biz bunları inkar edip işimize bakıyoruz.” – KAHRAMANMARAŞ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu