Yaşam

Arka Sokaklar’ın Yeni Bölümünde Yeşilçam Sürprizi

Serpil Örümcer, yarın Kanal D’nin en uzun soluklu dizilerinden Art Sokaklar’da yer alacak. Detaylar burada.

18 yıldır ekranlarda olan Art Sokaklar’ın yeni bölümü yarın akşam ekranlarda olacak. Her cuma akşamı Kanal D’de yayınlanan dizinin yeni bölümünde vefalı davranışlar ön plana çıkıyor.

Serpil Örümcer’in Rüzgarı Arka Sokaklar’da Esecek

Türkiye’de Bacak Güzeli olarak tanınan Serpil Örümcer, önceki gün magazin gündemine oturmuştu. Ünlü oyuncunun maddi sıkıntı yaşadığı ve fotoğraflarını satarak geçimini sağlamaya çalıştığı öğrenildi. Bu durumun ardından Art Sokaklar imalat grubu harekete geçti. Ekip, yeni bölümlere Serpil Örümcer’i dahil ederek oyuncunun yeniden sette yer almasını ve para kazanmasını sağladı. Art Sokaklar’ın yeni bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak olan Örümcer, yıllar sonra Müjgan karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Bu durum özellikle oyuncuyu oldukça sevindirdi. Daha önce haber kanallarında yer alan ve zor günler geçirdiğini üzülerek anlatan Serpil Örümcer, Art Sokaklar’dan sonra farklı projelerde de yer alabilir.

Arka Sokaklar’ın Yeni Bölümünde Yeşilçam Sürprizi

“Çok mutluyum”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve hem rolüne hem de teklife ilişkin açıklamalarda bulunan Serpil Örümcer, yeni rol teklifinden oldukça memnun olduğunu söyledi. Aylin dizide komiserin evinin sahibi Müjgan karakterini canlandıracak. Serpil Örümcer dizide Aylin’in arkadaşı Hakan’ı sevmediği için sert bir karakteri canlandıracak.

Yeni göreviyle ilgili açıklama yapan Serpil Örümcer, “Fotoğraflarımı, plaklarımı başkası satıyor. İnternete giriyorum ve saatimi ve kitabımı satıyorlar ama onları kimin sattığını bilmiyorum. Bu yüzden fotoğraf çekmeye karar verdim. Durumum iyi değil, kiralık evde yaşıyorum, elektrik ve su faturalarımı ödeyemedim, çok kötü durumdayım. Bu yüzden ‘Ne yapıyorum? Başkaları benim üzerimden para kazanıyor.’ Fotoğraflarımı satmaya karar verdim. Elektriğimi, suyumu, doğalgazımı, kiramı ödeyebilmek için bu yola çıktım. “Bu zor günlerde Art Sokaklar dizisinden teklif aldığımı gördüm, hemen oyunculuk yapmaya karar verdim ve inanılmaz eğlendim.” söz konusu.

16 Şubat Cuma günü yayınlanacak yeni bölümde usta oyuncunun yer aldığı sahneler gösterilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu