Haber

Antalya’da elektrikli bisiklet hırsızı trafik kavgasında yakalandı

Antalya’da trafik arbedesinde sürücünün elektrikli bisikletini çalan hırsız, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Olayın ardından bisikletini polis ekiplerinin elinde görünce çok mutlu olan ve polise teşekkür eden bisiklet sahibi, “Çok duygulandım, beklemiyordum. Bu kadar kısa sürede gerçekleşmesi benim için büyük sürpriz oldu.Polislerimize çok teşekkür ederim.”

Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Evliya Çelebi Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafikte elektrikli bisikletiyle seyir halinde olan Ramazan Ünal, korna çalması nedeniyle arkasındaki otomobil sürücüsü ile tartıştı. İkili arasındaki tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kaldırımdaki kargaşayı izleyen Coşkun Ö. yerde bisiklet sürerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Bisikletinin yerinde olmadığını gören Ünal, peşinden koşmasına rağmen şahsı yakalayamadı. Ünal, olayın ardından karakola giderek şikayetçi oldu. İhbar üzerine harekete geçen Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, çevredeki onlarca kameradan kaçan şahsı takibe aldı. Ekipler şahsı kısa sürede teşhis etti. Çevreyi saran ve çok uzaklaşmadan saatler içinde şahsı yakalayan polis, elektrikli bisikletin sahibini arayarak kendilerini bulduklarını söyledi. Ekiplerin ihbarı üzerine bisikletini almak için karakola giden Ramazan Ünal, bisikletini polislerin elinde görünce büyük sevinç yaşadı. Ünal, polislere sarılarak teşekkür etti.

“Öfkeyle kalktık, zararla oturduk”

Olay anını anlatan Ramazan Ünal, “İşe modül almaya gidiyordum önümde bir kamyon durdu. Sonra arkadaki araç hep korna çaldı. Korna olmadığını söyledim. Sürekli hakaret etti. üzerime yürüdü küfür etmesin dedim sonra tartıştık hırsız kavga ettiğimizi gördü kavga ederken üzerinde anahtar olan motosikleti çaldı ben böyle bir olay yaşamadım Aldı gitti gitti peşinden koştum yetişemedim olaydan sonra mağdur oldum sosyal medyada hırsızı tebrik edenleri gördüm öfkeyle kalkan ziyanda oturur. Kızgınlıkla kalktık, mağlubiyetle oturduk. Kaybettik, hırsız kazandı” dedi.

“Polisimize yürekten teşekkür ediyoruz”

Polisi önünde bisikletiyle görünce duygulandığını söyleyen Ünal, “Çok duygulandım, beklemiyordum. Bu kadar kısa sürede bulunacağını tahmin etmemiştim. Benim için büyük sürpriz oldu. Polislerimize gönülden teşekkür ediyorum. Özellikle Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesindeki hırsızlık ve yankesicilik olaylarında. Büro Amir gruplarına teşekkür ediyorum. Motosikletim elim ayağımdı” dedi. . – ANTALYA

karamanli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu