Haber

Akhisarspor’dan Hatayspor’a davet

Son yıllarda Büyük Lig’den TFF 3. Lig’e düşen Akhisarspor, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli asrın deprem felaketlerinin ardından bu dönem Üstün Lig’den çekilen Hatayspor’a davet edildi. Akhisarspor’da geçtiğimiz ay düzenlenen olağanüstü kurultayda göreve başlayan Başkan Özay Alkan, yeni dönemde de iç saha maçlarında Hatayspor’a destek verecek. Spor Toto Akhisar Stadı’nda oynamak için ilçeye davet edildi. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, yeşil-siyahlıların daveti üzerine Akhisar’a gelerek tesisleri ve stadı gezdi. Akhisarspor Lideri Özay Alkan, Demirel’e adının yazılı olduğu formayı hediye etti.

Hatayspor’a yapılan davetle ilgili olarak Akhisarspor yönetimi, “Başkanımız Özay Alkan, yaşanan acı deprem felaketinden ağır şekilde etkilenen ve yaralarını sarmaya çalışan Hatayspor’u önümüzdeki sezon maçlarını Akhisar’da oynamak üzere Akhisar’a davet etti. Hatayspor Teknik Direktörü, Bugün tesislerimizi ziyaret etme fırsatı bulan değerli dostlarımız Volkan Demirel ile olumlu geçen görüşmelerin ardından gelişmeleri siz değerli hayranlarımız ile paylaşacağız.Duyarlılığıyla anılan güzel insan kapımız sizlere her zaman açık.”

Akhisarspor’un 12 bin seyirci kapasiteli Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak 2018’de açıldı. FELAKETİ Yaşadılar Depremden 1 gün önce Hatayspor’dan Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut, 90+7’de takımlarının galibiyet golünü kaydetti. Büyük Lig’de Yeni Hatay Stadı’nda oynanacak Kasımpaşa maçının 2. dakikası. yılında yıkılan Rönesans Konutu’nun enkazı altında öldü. Hataylı bazı futbolcu ve teknik direktörler ilk gün enkazdan kendi imkanlarıyla çıktı. Hatayspor Teknik Yöneticisi Volkan Demirel, depremin ardından sosyal medyadan yaptığı davetle bölgedeki tahribatın boyutunu duyurdu ve yardım çağrısında bulundu. Yaşanan facianın ardından büyük yıkım yaşayan 11 ilde Hatayspor ve Gaziantep FK’nın yanı sıra Büyük Lig’de birçok takım bu dönem ligden çekildi.

TFF 3. Lig 3. Lig’de amatör ligin eşiğine geldikten sonra son 4 haftaya 3 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılan Akhisarspor, deplasmanda Bergama Belediyespor’a sert fren yaptı. Rakibini 5-0 farklı sonuçlarla kaybeden yeşil-siyahlı ekip, kümede 24 puanla sondan ikinci sırada kaldı. Yaşanan sarsıntı felaketlerinin ardından dönem sonunda 2 kadronun kümeden çekilmesiyle 3 yerine 1 grubun küme düşeceği açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu