Haber

3. CHAROFF Off-Road Oyunları Çarşamba günü gerçekleştirildi

“Yol Oyunları”nda heyecanlı anlar yaşandı. Macera tutkunlarının yakından izlediği yarışlar, 35 farklı şehirden 100 aracın kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

19 Mayıs Çarşamba Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Ramazan Bayramı’nın 104. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Çarşamba Belediyesi bu özel günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aracını ve yerli otomobil TOGG’u Çarşamba seyircisine hediye etti. 104 metrelik Türk Bayrağı altında Fener Alayı Geçidi ve Gençlik Konseri de düzenleyen belediye, faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. 19 Mayıs Çarşamba coşkusu bugün 3.sü düzenlenen ÇAROFF Off-Road Oyunları ile devam etti.

Macera tutkunları yarışları izlemek için sabahın erken saatlerinde Yeşilırmak Millet Bahçesi’ne akın etti. Büyük çekişmeye sahne olan yarışlar, 1200 metrelik engebeli parkurda maceralı dakikalara sahne oldu. Bazı arazi araçları çamura saplanarak yarışı tamamlayamadı. Bazı araçların imdadına iş makineleri yetişti. Çarşamba günü 35 il ve ilçeden gelen tam donanımlı arazi araçlarının yarışlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Çarşamba Off-Road Kulübü Lideri Kerim Gülaçtı, “Çarşamba Belediyesi öncülüğünde üçüncüsünü düzenlediğimiz ÇAR-OFF festivalinde yoğun bir kalabalıkla güzel bir yarış geçiriyoruz. Türkiye’den 10 ilçeden katılımcı var. 25 il. 100’e yakın araç sahamızda kıyasıya mücadele ediyor. Bugün adrenalin çarşamba.” Umarım bundan sonra da devam eder. Belediye Başkanımız Halit Doğan’a desteklerinden dolayı şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum” dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba günü her anlamda yatırımlarımıza ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz organizasyonlarla ilçemizi tanıtmaya devam ediyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Gençlik Bayramı’nın 104. yıl dönümünü geride bıraktık.” ve Spor Bayramı.Bu özel gün ilçemizde.Birçok etkinlik düzenleyerek kutladık.Bugün ÇAR-OFF Off-Road yarışlarımızın üçüncüsünü düzenleyerek bu coşkumuzu sürdürüyoruz.Katılım her yıl biraz daha artıyor.Yarışan takımlarımız Ve spor Taraftarlarımız için çok yüksek bir katılım var. Buraya diğer illerden 1500’e yakın kişi geldi. Her yönüyle çok kapsamlı ve keyifli bir düzenlemeye ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.” – SAMSUN

alacakaya-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu