Teknoloji

Windows, Edge sayesinde iki görev çubuğunu aynı anda kullanma yeteneği getiriyor

Microsoft son zamanlarda Edge tarayıcı için kenar çubuğu özelliği tanıtmıştı. Bu kenar çubuğu, web sitelerini sabitlemenize ve görüntü oluşturucu, tarayıcı temelleri, Bing AI, hız testi ve daha fazlası gibi çeşitli araçlara erişmenize olanak tanır.

Kenar Çubuğu, yavaş da olsa sistematik olarak yeni özellikler ve yetenekler kazanıyor. Örneğin, en son güncelleme Kenar Çubuğunu ana pencereden ayırarak görev çubuğu gibi masaüstünüze sabitlediğiniz öğelere hızlı erişim sağlayan kalıcı bir panel oluşturur.

Güncellenmiş Kenar Çubuğu, Edge Canary 114.0.1791.0 sürümünde mevcuttur. Yeni özelliği denemek için tarayıcıyı en son sürüme güncelleyin ve Kenar Çubuğunun etkin olduğundan emin olun. Ardından, sağ alt köşedeki Ayarlar simgesinin yanındaki böl düğmesini tıklayın. Altta ve sağda bir görev çubuğu göreceksiniz ve tipik Microsoft tarzında, sabitlediğiniz öğeler üzerlerine geldiğinizde açılır ve bunlar değiştirilemez.

Ayrılmış Kenar Çubuğu, varsayılan olarak devre dışı bırakılmış bir seçenektir olacak gibi görünüyor. Bu özelliği beğenmediyseniz, Kenar Çubuğu’nu tekrar Microsoft Edge’e eklemek için kapat düğmesini tıklamanız yeterlidir.

Özellikle ultra geniş bir monitör kullanıyorsanız, yenilenen Kenar Çubuğunu oldukça kullanışlı bir araç olarak bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu