Haber

Uluslararası Bisiklet Yarışları Kırıkkale’de Devam Ediyor

Uluslararası Bisiklet Birliği ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen “Yol Yarışı Kırıkkale 2.2” bisiklet yarışlarının ikinci günü, “elit erkekler” 164 kilometrelik etap ve halk tipi yarışlarla devam etti.

Millet Bahçesi önünde başlayan “elit erkekler” yarışında 14 takımdan 53 sporcu 164 kilometrelik parkurda pedal çevirmeye başladı.

Alanda düzenlenen etkinlikte söz alan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale’nin ilk kez uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yaptığını söyledi. Organizasyona katılan vatandaşlara teşekkür eden Tekbıyıkoğlu, “Geçen yıl ilimizde düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası 7. Etap Puanlı Yol Yarışları çok değerli sonuçlar verdi. Sporcular, teknik heyet ve yardımcıları memnuniyetle döndüler. Bu kapsamda bugün daha büyük bir organizasyon yapılıyor. sipariş ağırlanıyor. Biz yapıyoruz. İşler çok iyi gidiyor, bu iş daha da büyüyecek.” dedi.

Konuşmanın ardından Tekbıyıkoğlu ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkan Yardımcısı Bahattin Akyön, 30 kişiye çekilişle bisiklet hediye etti. Ardından Vali Tekbıyıkoğlu, kaymakamlar, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla 3 kilometrelik halk gezisi gerçekleştirildi.

“Anadolu’nun kalbinde olimpiyat pedalları” mottosuyla düzenlenen organizasyon, saat 15.00’te gerçekleştirilecek olan 116 kilometrelik “genç erkekler” etabıyla sona erecek.

haberacigol.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu