Haber

Sultangazi’deki atölyede çıkan yangın yeniden alevlendi

Sultangazi’de 4 katlı bir binanın en üst katındaki atölyede çıkan yangın, söndürüldükten 1 saat sonra yeniden alevlendi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, atölyenin son durumu drone ile görüntülendi.

Yangın, Sultangazi Cebeci Mahallesi 2497 Sokak’ta bulunan ayakkabı atölyesinde saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 katlı binanın üst katında bulunan atölyede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, içerideki çalışanları tahliye etti. Atölye içindeki ekipmanlar nedeniyle çeşitli patlamaların meydana geldiği yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürülürken, yangın 1 saat sonra yeniden alevlendi. Patlamalar nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken, hummalı bir çalışma daha başlatıldı. 1 saatlik çalışmanın ardından yangın yeniden kontrol altına alındı. Olayda can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Öte yandan yangının söndürülmesinin ardından atölyenin son durumu ve itfaiye gruplarının çalışmaları drone ile görüntülendi.

“Rüzgarın etkisiyle yangın büyüyor”

Yangınla ilgili bilgi veren Mahalle Muhtarı Muhammed Ayşan, “Üst kattaki ayakkabı atölyesinde yangın çıkıyor. Rüzgarın da etkisiyle yangın büyüyor. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek vatandaşları tahliye ediyor. Olağanüstü çalışma yapılıyor. Çevredeki evlere yayılmasının önlenmesi için çalışmalar yapılıyor. İçerideki malzemelerden dolayı patlamalar meydana geliyor.” Bu nedenle yangına daha sonra müdahale edildi” dedi.

“Patlamayı duyduğumda hemen dışarı koştum.”

Yangının çıktığı yerde patlama seslerini duyan Cumali Muhammed Candal, “Abi ben patlama sesini duydum. Patlama var sandım. 2-3 kez patlama sesi geldi. Ben de çalışıyordum. O sırada alışveriş yapıyordum. Patlama sesini duyunca hemen dışarı koştum. Yangının yeniden çıktığını gördük.” . – İSTANBUL

habercizre.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu