Haber

Serik Çandır Toptancı Hali baştan sona yenilendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Serik Çandır Toptancı Hal’de başlattığı yenileme ve modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çatı izolasyon imalatlarını tamamlayan, binaların iç ve dış cephelerini yenileyen Büyükşehir grupları, 50 dönümün üzerinde bir heyete sahip olan Serik Çandır, Hal’in tüm ara ve geçitlerini döşemektedir.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yerelden kalkınma unsuruyla tarımdaki temelleri, üretimden pazara her alanda devam ediyor. Bu kapsamda Antalya’da yeni salonlar inşa eden Büyükşehir Belediyesi, kurucuların ve üreticilerin daha iyi hizmet verebilmesi için mevcutları modernize ediyor. Serik ilçesinde yaklaşık 50 dönüm üzerinde 68 iş yerinin bulunduğu Çandır Toptancı Hali, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi.

ÇATI YALITIM İMALATI TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda halının yıpranan yerleri yeniden düzenlenerek daha modern hale getirildi. Çandır Çarşısı’nda bugüne kadar ihmal edilen kanalizasyon sorunu da çözüldü. Yıllardır bakımsız kalan depo binalarının dış cephe tadilatı ve çatı izolasyon imalatını tamamlayan ekipler, idari binada iç ve dış cephe tadilat ve düzenleme çalışması yaptı.

HAL YOLLARI DÖŞEME YAPILMIŞTIR

Son olarak asfalt çalışması yapılıyor. Çalışma tamamlandığında devletin tüm orta ve kavşak yolları asfalt olacak. Çandır Yas Zerzevat ve Meyve Komiteciler Derneği Lideri Süleyman Demir, dernek başkanı olarak tüm esnafı temsilen Muhittin Böcek Önder’e sorunlarını ilettiğini ve Lider Böcek’in de çözüleceğini söyleyerek gerekli çalışmaları yaptığını söyledi. Demir, “Devletimizin yıllardır çözülemeyen fosseptik sorunu vardı, çözüldü. Dükkanlarımızın çatıdaki akan yerleri yapılmıştır. Boyandı ve artık asfaltta son aşamaya gelindi. Muhittin Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Muhittin Böcek’in söylediği söz. Çalışmalar devam ederken bizzat aradı ve nasıl gittiğini sordu.”

TİCARETÇİLER ÇALIŞMADAN MEMNUN

Çarşı esnafından Mustafa Başaran, “Asfalt ve alt yapı sorunları hep ertelendi ve çözüldü. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e de sözlerini bir bir yerine getirdiği için teşekkür ediyorum. Burası geçmişten günümüze önemli bir yer. İlk karpuz hasadı burada başlıyor” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu