Haber

Pota Tarzanları Darüşşafaka’ya Hazırlanıyor

MANİSA (İGFA) – Türkiye Sigorta Basketbol Muhteşem Ligi’nin (BSL) 25. hafta maçında Tarzans of the Pots, deplasmanda İstanbul temsilcisi Darüşafaka ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 16 Nisan Pazar günü saat 15.30’da Volkswagen Arena’da oynanacak.

Başantrenör Hakan Demir yönetiminde hazırlıklarına devam eden yeşil beyazlı ekip, rakibinin ortasındaki Darüşafaka’yı mağlup ederek play-off’a kalmak için sahaya çıkacak. Üst üste alınan galibiyetlerin ardından oyuncuların morali antrenmana da yansıdı.

Manisa BBSK Lideri Bora Çaylan, takım olarak çok uygun bir atmosfer yakaladıklarını belirterek, “Son 16 haftanın en başarılı gruplarının ortasındayız. Dönem başında 16 maçın 9’unu kazanarak dezavantajımızı geride bıraktık. Bu süreçte Bahçeşehir Koleji’ne uzatmalarda, Konya’ya ise son saniyede mağlup olduk. Ancak çok yerinde tepki göstererek ön yargılı ve tarafsız olan herkesin takdirini kazandık. Şimdi hedefimiz ilk dönemimizde play-off oynamak. Bu nedenle Darüşşafaka’nın deplasmanı bizim için çok değerli. Galibiyet bizi çok farklı bir noktaya taşıyacak. Teknik ekibimize ve oyuncu tabanımıza güveniyoruz. Her zaman söylediğim gibi bu ligde kalıcı hale geldik” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu