Yaşam

Ömer dizisinde ayrılık iddiası

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay, Onur Bilge, Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar gibi isimlerin yer aldığı Ömer dizisi Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

ÖMER DİZİSİNDE AYRILIK İDDİASI

Ömer dizisinin sezon sonunda ekrana veda edeceği ve Merve Dizdar’ın takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Artigercek.com’un edindiği bilgiye göre, Dizide yer alan Merve Dizdar’ın ayrılması söz konusu değil. Ayrıca Ömer dizisinin erken biteceği iddiaları da tamamen gerçek dışıdır. Dizinin gelecek sezon ekranlarda olacağı öğrenildi.

ÖMER DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ömer’in yeni bölüm konusu şöyle; Bebeğinden vazgeçmek istemeyen Gamze’nin son anda klinikten kaçması Ömer’i çok endişelendiriyor.

İkilinin arasındaki çekişme büyürken zorlu bir süreçten geçen Gamze kendini biraz olsun rahatlatmanın yolunu bulmaya çalışır.

Eda ve Nilüfer’i hayatın kötülüklerinden korumak istediğini iddia eden Tahir, onları kimsenin bilmediği bir yere hapseder. Emine’ye gerektiği gibi destek olamayacağını düşünen Nisa, kalbinin sesini hiçe sayan bir karar verir.

Çocuğunu aldırması konusunda herkesin baskısı altında kalan Gamze, durumu yönetmek için doğaçlama bir çözüme başvurur.

Ancak ihtiyaç duyduğu destek onu İzzet’in tuzağına daha da yaklaştıracaktır. Ömer ve Reşat kızları kurtarmak için büyük çaba sarf ederken Gamze de büyük bir tehlikeyle baş başa kalır.

(HABER MERKEZİ)

tire-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu