Haber

Numan Kurtulmuş’tan anket açıklaması: AK Parti açık ara önde!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Basın Toplantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“TÜRKİYE’YE YAPILACAK EN BÜYÜK KÖTÜLÜK”

Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Alevi’ videosuna tepki gösterdi. “Bu ülkede var olan fay hatlarını tetikleyecek sözlerden herkes kaçınmalı. Son derece dikkatli olmamız gerekiyor. Mezheplerimiz üzerinden siyaset yapamayız. Biz bu ülkede 85 milyon olarak hep beraber varız. Kimliğimiz milli bir kimliktir.” Bütün bunların üstünde yükselen, kendi mezhebini ifşa ederek siyaset yapmak Türkiye’ye yapılacak en büyük kötülüklerden biridir.”söz konusu.

“MİLLETİMİZİN GÜVENİ DAHA DA ARTIYOR”

Kurtulmuş, son anket sonuçlarını da yorumladı. özgür, “Son dönemde kamuoyu yoklamaları ortaya çıkıyor. Sahada bunu görüyoruz. AK Parti’de gerçekler her gün adım adım yükseliyor. Milletimizin inancı her geçen gün artıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden seçilecek. 14 Mayıs akşamı Cumhur İttifakı Meclis’te çoğunluk grubu olacak.”ifadeleri kullandı.

“AK PARTİ GİDİYOR”

özgür, “AK Parti tüm kamuoyu yoklamalarında açık ara önde. Cumhur İttifakı’nın da meclis çoğunluğunu aldığını görüyoruz.dedi.

“Bu seçim Türkiye’nin en hayati tercihidir.” dedi Kurtulmuş, “Bu seçim 1950 seçimi gibi bir seçimdir. Menderes söz milletindir dedi. Söz milletindir diyoruz, karar da milletindir. Milletimiz milli iradenin bir kez daha tecelli etmesini sağlayacaktır. Bakanlarımız Seçim sürecinde partimize olumlu katkı sağlayacaktır.olumlu.Biz tek başına yüzde 49’un üzerinde oy almayı başarmış bir siyasi hareketiz.Birçok alanda var olmasını istiyoruz..” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu