Yaşam

Netflix’in Dizi Setinde Drone Düştü: Kurşun Ağır Yaralandı

Dünyanın en çok tanınan çevrimiçi dizi ve sinema platformlarından biri olan Netflix. Tayvan’da çekilmiş Bir dizi setinde çok güzel bir şey oldu. Çekimler sırasında kullanılan bir dron, dizinin ana karakteri Kai Ko’nun yüzünü ezdiği. aktarıldı. Olayla ilgili karşılıklı inkarlar geldi.

Olay 27 Aralık’ta gerçekleşti, ancak bugüne kadar tutulur iddia ediliyor. Olayı ilk kez paylaşan kaynak, Tayvan’ın yerel haber kaynaklarından United Daily News oldu. İddiaya göre, kontrolden çıkan bir drone düştü ve çevreye salınan parçalar Kai Ko’nun elmacık kemiğini paramparça etti. Oyuncunun menajerinden yapılan açıklamada Ko’nun yüzüne 30 kadar dikiş atıldığı belirtildi. ciddi yara izleriifade etti.

Yapımcılar iddiaları reddediyor!

Bugüne kadarki en değerli Tayvan dizisi olarak lanse edildi Yukarıdan AjanFilmin yapımcıları mm2 Asia ve Good Films Production tarafından yapılan açıklamalarda. gerçeği yansıtmaz ifade etti. Çekimin medyum olarak verildiğini açıklayan şirketler, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtiyor. Öte yandan Netflix, rastgele bir açıklama yapmadı.

Bu ortada; Tayvan’da Kai Ko en ünlü aktörler Yapımcı grup tarafından yapılan açıklamada dikişlerin özel formüllerle yapıldığı ve ünlü oyuncunun yüzünün zarar görmeyeceği belirtildi. Ama Ko’nun menajerine göre durum şu: daha ciddi . Kimin haklı kimin haksız olduğu önümüzdeki dönemlerde ortaya çıkacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu