Yaşam

Netflix, 2023’te Vizyona Girecek Filmleri Duyurdu

Çıkarma 2, Luther: Düşmüş Güneş, Taştan Kalp, Asi Ayve çok daha fazlası 2023’te Netflix’te

2023’te Jennifer Lopez’in oynadığı Netflix Anne, hit aksiyon filmi Extraction’ın devamı Çıkarma 2İstihbarat casusu Rachel Stone rolünde Gal Gadot’un oynadığı Taş kalplive daha nice sinemaları seyirciyle buluşturacak.

Aşağıda, Netflix’in 2023’te vizyona girecek heyecan verici yapımlarından birkaçına ilişkin bilgileri bulabilirsiniz:

●Anne– Lopez’in oynadığı ve aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği Anne, 12 Mayıs 2023’te sadece Netflix’te.

Niki Caro’nun yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Jennifer Lopez ve Joseph Fiennes, Omari Hardwick, Gael Garcia Bernal, Paul Raci ve Lucy Paez yer alıyor.

Tehlikeli düşmanlardan kaçan bir suikastçıyı konu alan sinema, bu suikastçının yıllar önce terk ettiği kızını korumak için saklandığı yerden çıkmasıyla gelişen olayları ekrana getiriyor.

  Çıkarma 2 –Chris Hemsworth, Netflix’in gişe rekorları kıran aksiyon filmi çıkarmadevamı Çıkarma 2Tyler Rake olarak yeniden ekranlara dönüyor.

İlk filmdeki olaylar sırasında ölümden dönen Rake, bu sefer iç operasyonlarda yer alan Avustralyalı bir paralı asker olarak başka bir ölümcül göreve gönderilir. Acımasız bir Gürcü gangster, mahvolmuş, rehin alınmış ailesini hapishanelerinden kurtarmalıdır.

Chris Hemsworth’ün yönetmen Sam Hargrave ile yeniden bir araya geldiği filmin yapımcılığını Joe ve Anthony Russo; Senaryo Joe Russo tarafından yazılmıştır. Golshifteh Farahani ilk filmdeki rolüyle yeniden karşımıza çıkarken, oyuncu kadrosunda kendisine Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt ve Tinatin Dalakishvili eşlik ediyor. Film, 16 Haziran 2023 tarihinde Netflix üzerinden izleyici ile buluşacak.

● Taştan Kalp –Tom Harper tarafından, Gal Gadot’un istihbarat ajanı Rachel Stone olarak oynadığı Taş kalpli,Aksiyon dolu hikayesiyle izleyiciyi çılgın bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Jamie Dornan, Alia Bhatt, Sophie Okonedo, Matthias Schweighöfer, Jing Lusi, Paul Ready ve Gal Gadot’nun rol aldığı film, 11 Ağustos 2023’te Netflix’te yayınlanacak.

  kaldırmak– Yönetmen: F. Gary Gray kaldırmak, Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno, Sam Worthington oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

25 Ağustos 2023’te Netflix’te vizyona girecek olan filmin senaryosunu Daniel Kunka, Emerald Fennell ve Simon Kinberg kaleme alıyor.

Bir terör saldırısını önlemek için tutulan ulusötesi bir soygun ekibi, soygunu bir uçakta uçuş sırasında gerçekleştirmelidir.

  Asi Ay– Army of the Dead sinema, bilim kurgu ve macera türünden sonra Zack Snyder ve Netflix Asi Ayyine bir şey için geliyor.

Filmin başrollerinde Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Bae Doona, Ray Fisher ve Charlie Hunnam yer alırken; usta oyuncu Anthony Hopkins, Jimmy karakterine sesiyle hayat veriyor. Sinemanın oyuncu kadrosunda bu isimlere Cary Elwes, Corey Stoll, Jena Malone, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Alfonso Herrera, Stuart Martin, Staz Nair, Sky Yang, Rhian Rees, E. Duffy ve Charlotte Maggi eşlik ediyor.

Galaksinin bir ucundaki barışçıl bir koloni, acımasız Balisarius’un orduları tarafından tehdit ediliyor. Bu tehdide karşı çalışmak isteyen koloni halkı, kendilerine destek olması için komşu gezegenlerden savaşçılar getirmek üzere Kora adlı gizemli bir kadını göreve gönderir.

Senarist kadrosunda Zack Snyder’ın yer aldığı film 22 Aralık 2023’te vizyona girecek.

  Luther: Düşmüş Güneş– Ödüllü efsanevi serinin devamı Luther: Düşmüş GüneşFilmde İdris Elba yeniden John Luther olarak karşımıza çıkıyor.

10 Mart  2023 yılında vizyona girecek filmde İdris Elba’ya Cynthia Erivo, Andy Serkis ve Dermot Crowley eşlik ediyor.

Başarılı ama gözden düşmüş dedektif John Luther, korkunç bir seri katil Londra’da terör estirirken parmaklıklar ardındadır. Zamanında yakalayamadığı siber psikopat şimdi onunla dalga geçmektedir ve Luther ne pahasına olursa olsun yarım bıraktığı işi bitirmek için hapishaneden kaçmaya karar verir.

  Katil –David Fincher tarafından imzalandı, merakla bekleniyor Katil,10 Kasım  2023’te yalnızca Netflix’te.

Alexis Nolent (aka Matz) tarafından yazılan ve Luc Jacamon tarafından çizilen türünün tek örneği çizgi roman serisine dayanan film, acımasız bir suikastçının hayatını konu alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Michael Fassbender, Tilda Swinton, Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte yer alıyor.

  usta– Bradley Cooper’ın yazdığı, yönettiği ve oynadığı usta dünyanın en başarılı müzisyenlerinden biri olan Leonard Bernstein ile eşi Felicia Montealegre Cohn Bernstein arasındaki aşk hikayesini konu alıyor. Hayata ve sanata bir aşk mektubu olarak görülen bu sinema aynı zamanda aile ve aşk kavramlarının epik bir duygusal tasvirini de gözler önüne seriyor.

Filmin yapımcıları arasında Martin Scorsese ve Steven Spielberg gibi iki usta isim yer alıyor. Bradley Cooper’a filmde Carey Mulligan, Maya Hawke, Matt Bomer ve Sarah Silverman eşlik ediyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu