Yaşam

Nazmiye’nin Beden Dilinden Kızılcık Şerbetindeki 29 Ekim Kutlamasına Bugün Televizyon Dünyasında Neler Oluyor?

26 Ekim Perşembe günü televizyon ve dizi dünyasındaki son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler oldu?

Her şeyin altüst olduğu yeni dönemde, Farah’ın Behnam tarafından esir tutulması nedeniyle Farah ve Tahir’in arasının açılması, Tahir’in gerçekleri bilmemesi ve daha birçok şey seyirciyi üzdü. Tahir aşkından vazgeçmedi, adım adım gerçeğe yaklaştı ve Farah ile yeniden bir araya geldi diyebiliriz! Gelin bu buluşmayla ilgili sosyal medyadan gelen yorumlara ve son bölümde yaşanan gelişmelere bir göz atalım.

TV8 ekranlarının sevilen yarışı MasterChef’te heyecanlı anlar yaşanmaya devam ediyor. Son bölüme favori yarışmacılardan Tanya’nın gözyaşları damga vurdu. Cemre, Tanya ve Metin’i eleme turuna gönderdi.

Nevrigül Alan cinayetinin kilit isimlerinden Nazmiye, bir süredir Müge Anlı’daki eylemleriyle gündemdeydi. Henüz reşit olmayan Nazmiye, yayın sırasında yaşadığı sinir krizleri ve açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine otururken, birçok kişi Nazmye’nin sosyal medyada gündeme gelmesinin sorumlusu olarak Müge Anlı’yı buldu.

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı Apırtı Biri dizisi ekranlara damgasını vurdu. Özellikle Hande Erçel’in oyunculuğu nedeniyle defalarca eleştirilen dizide bu kez son zamanların en güncel konusu Adnan Oktar Suç Örgütü ile ilgili yapılan göndermeler sosyal medyayı salladı!

TV8 ekranlarında yepyeni bir dizi izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Mesude Erarslan’ın yönettiği ‘Aşka Düşmanı’ dizisinde ünlü oyuncular rol alıyor. Aşka Düşman dizisinin ilk fragmanı sosyal medyada gündem oldu!

Sunuculuğunu Ali Sunal’ın üstlendiği ve Show TV’de yayınlanan BKM imzalı Güldür Güldür Show’un yeni bölümünde Cumhuriyetin 100. yılına özel skeç hazırlandı.

Müge Anlı’da işlenen Nevrügil Alan cinayetini anlatan stüdyodaki en ilginç karakter ise abla Nazmiye’dir. Beden dili uzmanı Miraç Eroğlu, söylediği her kelimeyle insanı sinir krizine sokan Nazmiye’den yola çıkarak birinin yalan söyleyip söylemediğini analiz etti.

Her bölümünü heyecanla beklediğimiz ‘Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünde Cumhuriyetimizin 100. yılı da unutulmadı.

Bugün Tatlı Sert programında Müge Anlı’yla dikkat çeken anlar yaşandı. Keziban Dağlı, çocukları 12 yaşındaki Cumali ve 14 yaşındaki Sude’ye günlerce ulaşamayınca Müge Anlı’nın kapısını çaldı. Yayın sırasında günlerdir kayıp olan çocukların biyolojik babalarının yanında olduğuna dair önemli bir haber geldi. Baba Burhan Akşam’ın çocuklarını kaçırıp çöp konteynırına sakladığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ve Tatlı Sert programında işlenen Nevrigül Alan cinayeti tüm Türkiye’nin merak ettiği konuların başında geliyor. Programda cinayetin yanı sıra merhumun ablası Nazmiye Alan’ın eylemleri ve çelişkili konuşmaları da gündem oluyor. Bu tür olaylara yorum yapmakta acele eden Demet Akalın, Nazmiye hakkında farklı bir yorum yapınca ne oldu?

En popüler dizilerden biri olan Yalı Çapkını, dizinin bırakın sahnelerini, oyuncularının günlük hayatlarıyla da sıklıkla gündeme geliyor. Dizinin eski oyuncuları da aynı şekilde takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde senaryoyla birlikte konağa döneceği konuşulan Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman’ın son fotoğrafı ortalığı karıştırdı. Ünlü oyuncunun yüzünü görenler tanımakta zorlandı!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının ikinci sezonu tüm hızıyla devam ediyor! Beyzanur ile Rümeysa’nın kavgası, özellikle Beyzanur’un Rümeysa’ya atmaya çalıştığı uçan tekme, kavganın bitmediği programın yeni bölüm fragmanına damgasını vurdu!

SMS oylaması olmadan yayınlanacak Survivor’un yeni yarışmacıları tüm hızıyla açıklanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın yeni açıklanan ismi, sakatlığı nedeniyle yarışa veda eden başarılı yarışmacı oldu.

2008 yılında Kanal D’de yayınlanan Küçük Kızlar dizisinde Cansu karakteriyle tanıdığımız Selin Ilgar, o dönemde henüz 8 yaşındaydı. Artık 23 yaşında genç bir kadın olan Ilgar, görenleri büyüledi.

haberaraban.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu