Haber

Muratpaşa Belediyesi ASSİM’de köprü merkezi açtı

Muratpaşa Belediyesi, çok yönlü düşünme, konsantrasyon ve planlamayı geliştiren briç sporu için ASSİM’de merkez açtı. Açılışta Başkan Ümit Uysal, “İstihbarat oyunlarının merkezi olarak gördüğümüz Antalya Briç Kulübümüzün bu merkezle birlikte ASSİM’deki yaşamına devam etmesini önemsiyorum” dedi.

Antalya’da kent kültürünü geliştirmek ve ortak akıl oluşturmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Muratpaşa Belediyesi’nin sivil toplum merkezi ASSİM, bir köprü merkezine de ev sahipliği yapıyor. Antalya Briç Kulübü ile çok yönlü düşünme, konsantrasyon ve planlamayı geliştiren briç sporunu yaygınlaştıracak merkez, mütevazı bir törenle açıldı.

Açılışa Belediye Başkanı Uysal, Kulüp Başkanı Mehmet Ozan Uzkut, yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. Önder Uysal açılışta yaptığı konuşmada, “Zeka oyunları merkezi olarak düşündüğümüz Antalya Briç Kulübü’nün bu merkezle ASSİM’de yaşamını sürdürmesi fikrimiz sonunda gerçekleşti. Briç bir akıl sporu ve ihtiyacımız var. toplam kalitede.” Antalya Briç Kulübü’nün farklı alanlarda faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşlarıyla aynı çatı altında olduğunun altını çizen Önder Uysal, “Kulübümüzün STK’larla etkileşimi artıracağına inanıyorum. Böylece kulübümüz olmayan bir işlevi yerine getirecektir. Sadece kendi faaliyetlerini yürütür, aynı zamanda tüm toplumu da ayağa kaldırır, hayırlı olsun” dedi.

Türkiye Briç Federasyonu üyesi olan Antalya Briç Kulübü haftanın yedi günü açık olacaktır. Her gün 14.00-18.00 saatleri arasında düzenlenen turnuvalara 7’den 70’e briç sporuna ilgi duyan herkes katılabilir. Başlangıç ​​seviyesindekiler için briç kurslarının açılacağı merkez, 17-18 Haziran tarihlerinde kulüpler arası bölge eleme şampiyonasına da ev sahipliği yapacak. – ANTALYA

turhal-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu