Haber

MSP akademisi yönetilen hizmet sağlayıcıların geleceğini şekillendiriyor

ACRONIS, YÖNETİLEN HİZMET SAĞLAYICILARIN MSP AKADEMİ İLE BÜYÜMESİNE YARDIMCI OLUYOR

 

MSP AKADEMİ YÖNETİLEN HİZMET SAĞLAYICILARIN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR

 

Siber koruma alanında küresel bir lider olan Acronis, yönetilen hizmet sağlayıcılara (MSP’ler) teknolojik bilgi, beceri ve araçlar sağlamayı amaçlayan bir eğitim girişimi olan MSP Akademi’nin lansmanını duyurdu. MSP Academy, Acronis’in küresel MSP pazarının gelişimini ve eğitim fırsatlarındaki önemli büyümeyi destekleme konusundaki kararlılığını temsil etmektedir. İş operasyonları, teknoloji, satış ve pazarlamayı kapsayan bir eğitim programından oluşan akademi, yönetilen hizmet sağlayıcılara özel olarak tasarlandı.  

 

Acronis Akademi aracılığıyla on yılı aşkın süredir hizmet sağlayıcılara kapsamlı teknoloji ve iş eğitimi sağlayan Acronis, şimdi de yönetilen hizmet sağlayıcılara yönelik kapsamlı bir eğitim programı olan MSP Akademi’yi başlattı.   2022’de Akademi aracılığıyla eğitim ve sertifika alan Acronis iş ortakları, Acronis ürün satışlarından elde edilen gelirde %60 artış ve teknik destek olaylarında %40 azalma gördü. Acronis daha sonra iş ortaklarının eğitim portföyünü ürün eğitiminin ötesine genişletme yönündeki taleplerine yanıt olarak MSP Academy’yi duyurdu. İş operasyonları, teknoloji, satış ve pazarlamayı kapsayan bir eğitim programından oluşan akademi, yönetilen hizmet sağlayıcılara yönelik tasarlandı.  

 

Acronis’in gelecekteki girişimleri arasında bulut sağlayıcılarla işbirliği içinde hibrit eğitim kampları düzenlemek, müşterilere sektördeki gelişmeler hakkında güncel bilgi sağlamak için kapsamlı bir öğrenme deneyimi sağlamak ve dünya çapındaki MSP’lerin aşağıdaki avantajlardan faydalanmasını sağlayacak yeni çevrimiçi, hibrit ve çevrimdışı çok dilli eğitim seçenekleri yer alıyor. program Sunumu içerir.

 

MSP Akademi Müfredatı Profesyonelce Hazırlandı

 

MSP’lerin karşılaştığı temel zorlukların üstesinden gelmek için oluşturulmuş bir öğrenme platformu olan MSP Akademi, işi başlatmaktan işletmeyi yürütmeye, pazarlamadan çalışan verimliliğini optimize etmeye kadar çeşitli konuları kapsar. Bir MSP şirketini yönetmenin tüm yönlerini kapsayan eğitimler sunmak üzere hazırlanan akademi müfredatı, teknolojinin hızlı değişimlerine cevap verecek şekilde yapılandırılmış içerikle etkili bilgi sağlamak için üç ila yedi dakika arasında değişen küçük boyutlu modüller içermektedir. Bu eğitimle çalışanlar, zorlu mücadelelere göğüs gerebilecek ve meslektaşları ve müşterileriyle paylaşabilecekleri bir Credly rozeti kazanabilecek ve MSP Akademisi’nden bir derece alarak yeterliliklerini ve her zaman öğrenmeye olan bağlılıklarını gösterebilecekler.

 

Özelleştirilmiş Bir Eğitim Deneyimi Sunuyor

 

Akademi hakkında yorum yapan Acronis Geliştirme Müdürü Jon McCarrick şunları söyledi: “MSP Akademi, katılımcıların belirli konuları keşfetmesine veya yapılandırılmış bir öğrenme yolunu izlemesine olanak tanıyan özelleştirilmiş bir eğitim deneyimi sunuyor. Hızla gelişen teknoloji ve iş ortamı, sürekli öğrenmeyi gerektiriyor ve MSP Akademi, bu gereksinimleri karşılıyor. yönetilen hizmet sağlayıcıların artan ihtiyaçları.” desteklemek amacıyla tasarlandı.” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

kigiajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu