Yaşam

Mayıs TOD ile güzel!

Dijital içerik platformu TOD, dünya çapında ses getiren dizileri, gişe rekorları kıran yerli ve yabancı filmleri, bilindik ve kaliteli özgün içeriğiyle sizi ekrana geri döndürecek!

Tony McNamara imzalı, Rus İmparatoriçesi’nin Mayıs ayındaki yeni dönemiyle birlikte entrika dolu yükselişini anlatan bir canlanma dizisi olan TOD. “Büyük”,Popüler kültürde yankılanan “Despicable Me”animasyondan türetilen “Minyonlar”serideki ikinci “Minyonlar: Gru’nun Yükselişi”ve arkeolog Tad’ın maceralarını anlatan animasyon serisinin üçüncüsü “Kayıp Kaşif ve Zümrüt Tablet Tad”ile  izleyicilerine eğlence dolu bir izleme keyfi sunuyor.  TOD kitleleri  2022 Cannes Sinema Festivali’nden Mayıs ayında ilk kez TV’de gösterilecek sinemalar arasında. “Jüri Büyük Ödülü”ile dönen Claire Denis tarafından “Öğlen Yıldızlar”Prömiyer bekliyor.  

İlmek ilmek Anadolu!

  • Yepyeni TOD ORIGINALS içeriği “Döngü Anadolu Döngüsü” Anadolu’da geleneksel dokumacılığın izleri devam ediyor. Belgesel, ipekten tifiğe, yünden keçeye Anadolu’nun temel dokuma kültürünün yaşayan son ustalarıyla geleceğin ortasında bir köprü kurmak için yola çıkıyor. Hereke’den Ödemiş’e, Hatay’dan Denizli’ye nerede klasik dokuma tezgahı çalışıyorsa,” döngü döngü anadolu kamera, bir kültürel sürekliliğin kahramanlarını gözler önüne sermekle kalmıyor, aynı zamanda bu eşsiz dokuları geleceğe aktarmanın yollarını da sorguluyor. “Döngü Anadolu Döngüsü”22 Mayıs’tan itibaren her Pazartesi 2 bölümle TOD‘içinde.

Beklenen dönemler ve yeni diziler yine TOD’da!

  • “Büyük” Üçüncü döneminde kocası Peter’ı (Nicholas Hoult) alt eden Catherine’in (Elle Fanning) avucunda yeterince Rusya vardır. Catherine, en yetkin siyasi başkanların bile bazen ilerlemek için tavizler vermesi gerektiğini öğrenmek zorunda kalacak. Rusya’nın en uzun süre tahtta kalan hükümdarlarından biri olan Büyük Katerina’nın hikayesini eğlenceli bir dille anlatan ilk iki sezon. TOD26 Mayıs’tan itibaren üçüncü sezonuyla her Cuma yeni bölümüyle,
  • 4 kız kardeşin sırlarla, saçmalıklarla ve aşkla örülmüş hikayelerini konu alan yepyeni bir komedi dizisi. “Düşler Ülkesi”ndeHikaye, 2018 BAFTA ödüllü bir kısa filme dayanmaktadır.  İngiliz alternatif pop yıldızı Lilly Allen’ın da başrolde olduğu dizide Allen’a “Doctor Who” ve “Matrix Resurrections” filmlerinden çok yakından tanıdığımız ünlü oyuncu Freema Agyeman eşlik ediyor. “Düşler Ülkesi”,23 Mayıs’tan itibaren her Salı yeni bölümüyle, TOD‘içinde.

Muhteşem animasyonlar ve ödüllü filmler Mayıs’ta TOD’da!

  • 2013’te harika bir ses çıkaran animasyon “Çılgın Me (Çılgın Me)”filmin devamı “Minyonlar”serideki ikinci “Minyonlar: Gru’nun Yükselişi”,Animasyon severler için Illumination Entertainment stüdyolarının kaçırılmayacak yapımlarından biri olarak TOD ekranınıza geliyor. Animasyon ve görsel efektlerin tam anlamıyla kullanıldığı sinema, Minionlar adlı küçük ve sevimli sarı karakterlerin maceralarını sunuyor. Tüm dünyada 1 milyar dolara yakın gişe rekorları kıran animasyon, sinemalardan sonra ilk kez 1 Mayıs Pazartesi günü ekranlarda olacak.  
  • Mayısta TODFestivalden ‘Jüri Büyük Ödülü’ ile dönen Claire Denis, kendi ekranlarında ilk kez televizyonda gösterilecek ödüllü sinemalar arasında Cannes’da Altın Palmiye’den sonra en prestijli ödül olarak kabul edildi. ekranlar. “Öğlen Yıldızlar” Bir de film var. Amerikalı yazar Denis Johnson’ın Nikaragua’daki deneyimlerini anlatan birebir romanından uyarlanan bu tutkulu ve heyecanlı filmin başrollerini Margaret Qualley ve Joe Alwyn paylaşıyor. “Öğlen Yıldızlar”, 21 Mayıs Pazar sinemalardan sonra ilk kez TV’de
  • Arkeolog Tad’ın maceralarını anlatan serinin üçüncü filmi “Kayıp Kaşif ve Zümrüt Tablet Tad” Arkeolog meslektaşları tarafından takdir ve saygı görmeyi bekleyen ancak beceriksizliğe uygun mizacıyla ortalığı karıştıran Tad, Tad’ın bir lahdi yıkmasının ardından gelişen cümbüşlü olayları ele alır. Aksiyon dolu sinema, 16 Mayıs Salı günü sinemalardan sonra ilk kez televizyon ekranlarında olacak. TODekranda.

TOD Her Zaman, Her Yerde!

TOD’dan bilinen dizi, film ve belgesel izlemek isteyenler, yıllık paket ile aylık 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla, kutusuz, kurulumsuz, internet üzerinden anında TOD’a üye olabiliyor. TOD portable uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir, dilediğiniz zaman ve istediğiniz yerde todtv adresinden tek tıkla tüm içeriğe ulaşabilirsiniz. TOD’a Apple TV, Android TV ve Smart TV’lerden de erişebilirsiniz. Digiturk uydu üyeleri ise paket içeriklerini beIN CONNECT üzerinden izleyebiliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu