Haber

Malkara Belediyesi Tarafından Yıkılan Metruk Bina

Malkara Belediyesi ekipleri, Hacıevhat Mahallesi Şehit Selim Vural Sokak ada:622 parsel:23 adresinde bulunan metruk binayı 29 Mart 2023 Çarşamba günü yıktı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden, gençlerimiz için tehlike oluşturan metruk binaların yıkılmaya devam ettiğini belirterek; “Güvenlik ve asayiş açısından tehlikeli olduğu tespit edilen terk edilmiş binaların yıkımına devam ediyoruz.

Bu sayede hem terkedilmiş binaların farklı sebeplerle kullanılmasının önüne geçiyoruz hem de hemşerilerimizin can ve mal kayıplarının önüne geçiyoruz. Özellikle bazı metruk binalar vatandaşlarımızın can güvenliğini olduğu kadar can güvenliğini de tehlikeye atmaktadır. Bazı kötü niyetli kişilerin de uğrak yeri olan bu binaları tespit ediyor ve gerekli işlemler tamamlandıktan sonra yıkım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz.

Ekiplerimiz, kamu düzeni açısından tehlike oluşturan, yangın ve yıkılma ihtimali bulunan binaların yıkımına devam edecek.” söz konusu.

Terk edilmiş binaların yıkım işlemleri için belediyelere veya gerekli kamu kurumlarına yapılan talepler incelenir ve yıkıma herhangi bir itiraz görülmediği takdirde gerekli işlemler yapılır.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

haberyayladere.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu