Haber

Keçiören Belediyesi tırlar dolusu su gönderdi

Keçiören Belediyesi, deprem kenti olan Hatay ve Kahramanmaraş’a temiz su ihtiyacını karşılamak için tırlar dolusu su gönderiyor.

Bu kapsamda hem belediyenin sağladığı su bölgeye götürülüyor hem de hayırseverler ve sivil toplum kuruluşları tarafından bağışlanan suyun ihtiyaç noktalarına ulaştırılması için lojistik takviyeler yapılıyor. Bölgeye insani yaşam malzemesi ulaştıran tırlar, Ankara’ya göç etmek isteyen vatandaşların eşyalarını da buradan Başkent’e taşıyor.

Keçiören Belediyesi’nin uyumu ve Keçiörenlilerin de desteğiyle depremin olduğu ilk günden bu yana sürdürülen insani yardım kampanyasının büyüyerek devam ettiğini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Gıda, ısıtıcı, battaniye, giysi, ayakkabı, yatak, yorgan, çocuk bezi vb. her türlü yaşam malzemesinin yanı sıra temel yaşam aracı olan su ihtiyacını karşılamak için bölgeye sürekli sevkiyatlar yapmaktayız.

Depremzedelerimiz her zaman yanlarında olduğumuzu bilmeli. Öte yandan sıcak yemek ve çorba dağıtımına devam ediyoruz. İş makinelerimiz enkaz kaldırma çalışmalarına devam ediyor. Bölgedeki çalışmalarımızın yanı sıra Ankara’daki afetzedelerimize barınma, yemek, giyecek, eğitim ve psikososyal destek hizmetleri vermeye de devam ediyoruz.” söz konusu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

belenhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu