Haber

Jorge Jesus Omuz Omuza kaç TL bağışladı? Jorge Jesus ne kadar bağış yaptı?

TFF ve Kulüpler Birliği öncülüğünde futbolun en değerli isimleri” Omuz omuza Bağış kampanyasında “Türkiye” öne çıktı. “Ülkemiz dünyanın en büyük doğal afetlerinden birini yaşıyor. Şimdi sıra sizde, kaybedecek zaman yok. Jorge Jesus ne kadar bağış yaptı?

JORGE İSA KİMDİR?

Jorge Jesus teknik direktörlük kariyerine 1993 yılında Portekiz’in Amora kulübünde teknik direktör olarak başladı. Daha sonra FC Felguieras’ın başına geçti, takımı iki yıl yönettikten sonra eski takımı Estrela da Amador’u devraldı ve kadroyu 8 dönem zirvede tuttu. 2003 yılında Vitória de Guimarães’i devraldı ve takımı küme düşmekten kıl payı kurtardı. 2008’de Braga, UEFA Avrupa Ligi’nde son 16’ya kaldı ancak PSG’ye elendi. 2008 UEFA Intertoto Kupası’nı bire bir yılda kazandı. Pek çok başarıya imza attığı Benfica ile 2013 ve 2014 yıllarında UEFA Avrupa Ligi finaline çıkan İsa, kupayı kazanamadı.

SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ YAYINLANACAK!

Omuz ve Omuz programının canlı yayınına katılan gençler Spor Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig’de önümüzdeki iki haftanın şifresiz yayınlanacağını duyurdu. Bakan Kasapoğlu, “Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “beIN Group ile yaptığımız görüşmeler sonucunda ligin iki haftasında oynanacak maçların ücretsiz ve herkese açık olmasına karar verildi. Bu anlamda minnettarlığımı ifade etmek istiyorum.”

koyulhisarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu