Yaşam

İSTANBUL MANDARIN ORIENTAL BOSPHORUS SPA’DA ÖZEL DÖNÜŞÜM TERAPİLERİ

İstanbul Boğazı’nın eşsiz konumunda yer alan The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da geniş bir Zen bahçesi, Uzakdoğulu terapistler, gün ışığı alan kapalı havuz, bay ve bayanlar için farklı lüks hamamlar ve bakım odaları, özel Technogym ekipmanı. misafirlerinin ruhunu ve bedenini şımartmaya devam ediyor. Dünya trendlerini yakından takip eden ve misafirleriyle buluşturan Mandarin Oriental Bosphorus’taki Spa, İstanbul, Hindistan kökenli uzman Dr. Anuradha Mathad’ı ağırlıyor. Dr. Anuradha Mathad, Ayurveda, yoga, çağdaş spa ve diğer kadim Uzakdoğu yaşam bilimlerindeki uzmanlığıyla hazırladığı özel bakımıyla, bu deneyimi yaşayan herkesin özgün bir yaşam istikrarı kurmasına rehberlik etti.

Hindistan’ın özel şifa yollarını uzman eğitimiyle birleştiren Dr. “Samattva” dönüştürücü terapilere odaklanan Anuradha Mathad, kişinin vücudunda ve zihninde yer aldığına inanılan üç kategorideki bölgeyi özel masaj ve kuvvet çalışmaları ile tedavi ediyor. Ünlü terapist: “Sağlık ve hastalık, hayatımızdaki denge ve dengesizlik ile ilgilidir. Denge ve uyum içinde yaşamak için beslenme, dinlenme ve aktivitelerle birlikte ölçülü egzersiz ve gerektiğinde ölçülü olmak temel ihtiyaçlarımızın başında gelir. Dengeli bir yaşam sürmenin faydaları gerçekten kendiniz için bir ödüldür” diyerek yaşam istikrarı için gerekli konuların altını çiziyor.

Mathad’ın Ayurveda’dan esinlenerek tasarladığı bu özel dönüştürücü terapiler; nefes çalışması, meditasyon ve süptil güç iyileştirme ile birleşerek, deneyimleyeni zihin, zihin ve bedenin mükemmel bir uyum içinde olduğu, sakin ve huzurlu hissettirdiği bir içsel yolculuğa çıkardı. Ünlü terapist: “Terapiler fiziksel olarak rahatlamayı ve düşünceleri sakinleştirmeyi amaçlar. Manevi faydaları deneyimlemek için kişi düzenli olarak nefes alma ve meditasyon uygulamalıdır.

Yoga ile içsel yolculuk

Anuradha Mathad, nefes çalışması ve meditasyonun yogadaki temel uygulamalardan ikisi olduğunu ve kişinin bu iki uygulamayı sistemleştirip beslenme, günlük aktiviteler ve sağlıklı seçimlerle birleştirerek vücuttaki güç akışını değiştirebileceğini söylüyor. Bunun bireysel bir tercih olduğunu ifade eden Mathad, kişinin bu uygulamalara öncelikle fiziksel fayda sağlamak için başlayabileceğine ya da bu uygulamalara ağırlık verip ruhsal bir yolculuğa çıkabileceğine dikkat çekiyor.

Samatva terapisi

İstanbul Mandarin Oriental Bosphorus’taki The Spa’da yaptığı bakımlarla konuklarına ‘Samattva’ deneyimi yaşatan Mathad, “’Samattva’ bir sakinlik halidir ve tüm tedavi tedavileri fiziksel ve duygusal bir dinginlik hissi yaratmayı amaçlar. Rehberli nefes çalışması ve rehberli meditasyon ile birlikte Ayurveda’dan ilham alan tedaviler sunuyor” diyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu