Haber

İstanbul Bağcılar’da coşkulu kutlama

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci varyantında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi olmayan sonuçlara göre zafer kazanması Bağcılar’da coşkuyla kutlandı. Meydanı dolduran 100 bini aşkın vatandaş, ellerinde Türk bayrakları ile saatlerce zaferin tadını çıkardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi resmi olmayan sonuçlardan önce tamamlamasının ardından Cumhur İttifakı seçmenleri Bağcılar Meydanı’na akın etti. Meydan kısa sürede her yaştan ve kesimden vatandaşla doldu.

100 binden fazla kişi katıldı

Ellerinde Türk bayrakları olan 100 bini aşkın kişi de müziğin keyfini çıkardı. Kimi çalan müzik eşliğinde şarkı söyledi, kimi oyun oynayarak kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşmasını da vatandaşlar topluca dinledi.

Şimdi hedef 2024 İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Kutlamalara Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de eşi Nihal Özdemir ile birlikte katıldı. Seçimden dolayı mutlu olduklarını belirten Özdemir, “Böylesine değerli bir dönüm noktasında Cumhurbaşkanımıza sahip çıkan, ülkesinin geleceğine sahip çıkan güzel Bağcılarımızın güzel insanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum. 1992’den beri bu davaya çok büyük hizmetler yaptınız Bağcılar. Bu büyük davaya gönül vermiş, bu davanın yükünü her zaman taşıyan güzel Bağcılar halkından Allah razı olsun. Kusursuz bir zaferle ikinci yüzyılımızın kapısını açmış bulunuyoruz. Bu süper zaferi elde etmek için canla başla çalışan Cumhur İttifakı üyelerine teşekkür etmek istiyorum. Bitirilmemiş bir hesap daha var. Bitirilmesi gereken bir hesap daha var. O hesap 2024 İstanbul Büyükşehir Belediyesi’dir. 2024’te Saraçhane’ye Ak Parti bayrağını dikmeye hazır mıyız? İstanbul’umuzu Cumhur İttifakı Bağcılar’a kavuşturmaya hazır mıyız? İnşallah bugünden itibaren Bağcılar’ımızda rekor, İstanbul’umuzda rekor oyla yorgunluğumuzu hızla atıp hedef 2024 diyeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu