Haber

Hamas esir aldı: Shani Louk’un öldüğü açıklandı

İsrail’de bir müzik festivalinde yaşanan çatışmalar sırasında yakalanıp Hamas tarafından kaçırılan Alman vatandaşı Shani Louk’un akıbeti haftalar sonra belli oldu.

Ofakim kentinde düzenlenen açık hava elektro müzik festivaline katılmak üzere İsrail’e giden Alman vatandaşı Shani Louk, İsrail-Hamas çatışmasının başladığı gün Hamas kamyonetinin arkasında sadece iç çamaşırıyla yatarken görüldü. .

Haftalardır akıbeti belirsiz kalan Shani Louk’un kız kardeşi, Instagram üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kız kardeşimin ölümü beni derinden üzdü.”söz konusu.

İsrail Devlet Başkanı Isaac Herzog, German Bild’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bunu söylediğim için gerçekten üzgünüm ama Shani Nicolee Louk’un öldüğü haberini aldık. Louk’un kafatası bulundu. DNA sonuçları da kimlik tespitini mümkün kıldı.”söz konusu.

Louk’un annesi Ricarda Louk “En azından acı çekmedi. Kızımın cesedi henüz bulunamadı ama kafatasından bir parça bulundu ve DNA testi bunun kızıma ait olduğunu ortaya çıkardı.”söz konusu.

haber-harran.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu