Teknoloji

Finansal Teknolojiler Hızlandırma Programı Girişimcileri Bekliyor!

Paymes destekli ve BC Partnering mentorluğunda INOVATA’da gerçekleştirilecek Finansal Teknolojiler Hızlandırma Programı, finansal teknoloji ve girişimcilik alanında deneyim sahibi olmak isteyen girişimcilerin başvurularını bekliyor.

Geleneksel finansal hizmetleri yeni nesil teknolojilerle buluşturan finansal teknolojiler, Türkiye’de son 5 yılda girişimcilik ve inovasyona en çok yatırım yapılan alanların başında geliyor. Buna göre finansal teknolojiler, dijitalleşme ve pandemi sonrasında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Fintech girişimcilerinin beklenen etkiyi artırmaya devam etmesi ve küresel ölçekte söz sahibi olması için sektörel, teknik ve pazar deneyimine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Bu duruma katkı sağlamak amacıyla Ataşehir Belediyesi İNOVATA Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi, “ Fintech Fabrikası”adlı yeni bir finansal teknolojiler hızlandırma programı başlatmaya hazırlanıyor.

Fintech Factory, finansal teknolojiler alanında girişimcilik ekosistemini desteklemeyi ve taraf olmayı hedefliyor; Girişimcilik uzmanları, şube temsilcileri ve yatırımcılar tarafından hazırlanan çok yönlü bir hızlandırma programı. Ataşehir Belediyesi’nin BC Partnering ile uyumlu olarak İNOVATA’da yürüteceği program kapsamında, prototip/MVP sonrası finansal teknoloji işletmelerinin ihtiyaç duyacağı temellerin işletmelere ve girişimcilere göre özelleştirilmiş bir şekilde sağlanması hedefleniyor.

Paymes, Finansal Teknoloji ve Girişimcilik alanındaki deneyimlerini paylaşıyor!

PayTabs’tan geçtiğimiz yıl çıkış yapan Paymes’in Kurucu Ortakları Sabrican Zaim ve Hasan Jabbarov, programa altlık oluşturmayı ve yenilikçi fikirlerle çözümler sunmayı amaçlıyor. Girişimcilik alanında Türkiye, Şili, Lübnan ve İsviçre gibi farklı coğrafyalarda hızlandırma programlarında yer alan ve birçok kez aldıkları yatırımlarla dikkat çeken Zaim ve Jabbarov, Finansal Teknoloji ve Girişimcilik alanındaki deneyimlerini aktarmayı hedefliyor. Bu alanda yeni girişimcilere

Programa dahil olan girişimciler, ücretli iş ortakları sayesinde eğitim, mentorluk, iş bağlantıları, yatırımcılara erişim, ortak ofis imkanları gibi pek çok alanda yüzbinlerce dolarlık dijital hizmetlere ücretsiz olarak erişebiliyor. Program sonunda programa dahil olan 10 işletmeden 5 başarılı kişiye 20 bin dolar tohum öncesi yatırım verilmesi öngörülüyor.

Finansal teknoloji alanında girişimcileri bekleyen “Fintech Factory” programına kayıt olmak isteyen girişimciler 27 Nisan 2023 tarihine kadar https://fintech-factory.com adresinden başvuru yapabilirler.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

refahiye-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu