Haber

Fail Cem Garipoğlu mu? Münevver Karabulut’a Benzeyen Nigar Kevser Şahin’in Cinayeti Yine Gündem!

3 Mart 2009’da Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilen Münevver Karabulut, hâlâ yüreğimizde büyük bir yara bırakıyor.

Münevver’i hayattan kopardıktan sonra uzun süre yakalanamayan Garipoğlu, cezasını çekmekte olduğu tek kişilik hücresinde 2014 yılında ölü bulundu. Halen yaşadığına dair yüzlerce farklı komplo teorisi bulunan Garipoğlu’nun adı bugünlerde gündemdeyken, 13 yaşındaki Nigar Kevser Şahin’in 2006 yılında benzer bir şekilde işlenerek öldürülmesi hâlâ açıklanamayan cinayet. Münevver Karabulut’un öldürülmesi, okların yeniden Cem Garipoğlu’na çevrilmesine neden oldu.

Kaynak 1 2 3

Takvimler 3 Mart 2009 tarihini gösterirken, tüm Türkiye kan donduran bir vahşetle sarsıldı. O dönemde 18 yaşında üniversite öğrencisi olan Münevver Karabulut, erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledildi.

Garipoğlu ailesine ait İstanbul Bahçeşehir’deki villada işlenen cinayete ilişkin otopsi raporu kan dondurdu. Canlı iken kafası kesilerek vücut bütünlüğü bozulan Münevver’in cansız bedeni, 13’ü kafasında olmak üzere 29 kesici alet izi, boğazında birbiriyle uyuşmayan ‘v’ benzeri iki iz ile çöp konteynerine atıldı. kafası bir gitar kutusunda ve vücudu bir bavulda.

‘Bir ritüelde işkence edilerek öldürüldüğü’ belirtilen otopsi raporunda, başta Cem olmak üzere birden fazla Garipoğlu üyesine ait sperm izlerine rastlandı. Tecavüz olmadı ama Münevver’in vücudunda ve kıyafetlerinde çok fazla sperm, doku ve tükürük bulundu.

Bir numaralı zanlı Cem Garipoğlu 6 aydır kaçmış ve sonunda teslim olmuştu. Türkiye’yi ve hatta dünyayı sarsan cinayette Cem’in annesi, babası, ağabeyi, kuzenleri ve teyzesi de yargılandı.

Cem’in Münevver ile konuşmaları incelendi. Kan donduran birçok detay var, cinayetten bir gün önce Münevver’e yazdığı “Yarın sana ömrün boyunca unutamayacağın bir sürprizim var” isimli dosyada Münevver’in 300’den fazla fotoğrafı var. Cem’in bilgisayarında “Zeytinburnu sütü*” ve daha niceleri. …

Cem, ilk ifadesinde kıskançlık krizinden delirdiğini söyledi. İddiasına göre Münevver onu aldatmıştı. Ardından sinir krizi geçirerek Münevver’i öldürür.

İddiaların en büyüğü Münevver’in bir törenle kurban edildiğiydi. Bununla ilgili yüzlerce komplo teorisi ortaya atıldı. Diğer bir iddia ise intihar ettiği söylenen Cem Garipoğlu’nun estetik operasyon geçirdiği ve halen yurt dışında yaşadığıydı.

Zaten birçok haber sitesinde Garipoğlu ailesinin akli, hudut ve akli dengesi bozuk olduğu iddia edilmişti.

Yıllar sonra Münevver’in öldürüldüğü kanepede ailenin gülen pozu bu iddiaları doğrular gibiydi…

Bakalım Garipoğlu ailesi bugün neden yeniden gündeme geldi. Oyuncu Nilperi Şahinkaya ve Ekrem İmamoğlu’nun gelin adayı Melis Çatak’ın Cem Garipoğlu’nun ablası Sakine Garipoğlu ile paylaştığı bir fotoğraf, Münevver cinayetini yeniden gündeme getirdi.

Münevver bir ritüele kurban mı gitti, Cem Garipoğlu hala yaşıyor mu, Garipoğlu ailesi yaşananlara rağmen nasıl normal hayatlarına devam ediyor gibi sorular sorulurken, konu akıllara bir başka cinayeti daha getirdi.

13 yaşında vahşice katledilen Nigar Kevser Şahin! Faili hâlâ bulunamayan Nigar, 27 Mart 2006’da arkadaşının yanına gitmek için evden ayrılmış ve 29 Mart’ta bir çöp konteynırında cansız bedeni bulunmuştu.

27 Mart 2006 akşamı arkadaşının yanına gitmek için evden çıkan Nigar, önce birileri veya birileri tarafından tecavüze uğradı, ardından vahşice öldürüldü.

Adli Tıp raporu yine tüyler ürpertici…

Nigar Kevser Şahin’in cansız bedeni üzerinde yapılan incelemede, ceset üzerinde birden fazla tecavüz bulgusuna rastlandı. Başlıca ölüm nedeni boğulma olan Nigar’ın cesedinin vücut bütünlüğü bozuldu. Bacakları diz hizasında kesilmiş, boğazında kesi izleri var. Uzuvlarının birçoğu da kesildi ve valize kondu. Yakıldı, bir bavulda cenin halinde bırakıldı. Bavul bir çöp konteynırının içinde bulundu.

Olaydan birkaç gün sonra 12 yaşındaki kıza bıçakla tecavüz etmeye çalışan yüzbaşı, kızın bağırması üzerine olay yerine gelen kişilerce linç edilmeye çalışıldı. Bu yüzbaşı Bülent A.’nın Nigar’ın katili olduğu söylendi. Asker olan baba Ali Şahin, olayla ilgili bilgi alan çevre sakinlerine seslendi. Bu görüşmenin ardından bir görgü tanığının çizdiği kroki Bülent A.’ya benzemedi.

‘Bunun Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut ile ne alakası var’ diyeceksiniz. Hızlıca açıklayalım.

Nigar’ın öldürüldüğü gün Güneş tutulması yaşandı. Vatandaşlar, güneşin tutulduğu ana şahitlik etmek için sokağa çıktı. Bu otopsi raporu ve duruşma sırasında “Acaba Nigar bir ritüele mi kurban gitti?” Sorusunu tekrar tekrar gündeme getirdi.

Ayrıca iki cinayetin de bazı inanışlara göre Mart ayında ve özel günlerde işlenmiş olması kafalarını karıştırdı.

Nigar’ın vücudunda benzer işaretler, daireler ve birçok farklı sembol, Münevver’in boynundaki zıt ‘V’ işaretine kesici aletle çizildi.

Vakaları oldukça ibretlik olan her iki cinayette de ayinin adı geçmektedir. Vücut bütünlüğünün bozulması, cesetlerin bavullu bir kapta bırakılması…

Ayrıca olayı takip eden birçok kişi robot fotoğraftaki kişinin Cem Garipoğlu’na benzediğini söylüyor. Duruşma sırasında Garipoğlu kendi kendine “Bu senin ilk cinayetin miydi?” diye sordu. Davada sorulan soruya kaçamak cevaplar vermesi oldukça kafa karıştırıcıydı.

Ayrıca Nigar cinayetinin işlendiği yer, Cem Garipoğlu ve ailesinin bir önceki evine çok yakın. Bu da akli dengesi bozuk olduğu söylenen Cem’in birçok kişinin gözünde bir cinayet daha işlemiş olabileceği tezini güçlendiriyor.

Cem’in o zamanlar 14-15 yaşlarında olduğunu da belirtelim. Cinayeti kendi imkanlarıyla araştıran kişiler, Cem’in bunu tek başına yapamasa da aileden birinin ona yardım etmiş olabileceğini söylüyor.

Failleri kendi çabalarıyla faili meçhul kalan ya da sonuca ulaşılmasına rağmen hala soru işareti olan cinayetleri soruşturan ekipler, daha önce Garipoğlu ailesine ait olan içki markasının fabrikasında çalışan bir işçinin düşerek trajik bir şekilde hayatını kaybettiğini belirtti. üzüm kesme makinesine sıkıştırdığını ve bu dosyanın o dönemde ‘intihar’ olarak ilan edildiğini söyledi. kapatıldığını iddia ediyor.

Acılı baba Ali Şahin, Münevver Karabulut cinayetinin hemen ardından bir araştırma yaptı ve yukarıda verdiğimiz bilgilere ulaştı. Baba Şahin bir röportajında ​​”Belki kızımın katili de Cem’dir, araştırılmasını istiyorum” demesine rağmen bu konuda herhangi bir işlem yapılmadı.

Maslak Jandarma Komutanlığı’nda başçavuş olan Ali Şahin, Cem’in yakalandığı Beylikdüzü’ndeki evin yerini öğrenince şok oldu. Çünkü kızı Nigar’ın öldürüldüğü yere çok yakındı. Kısa süre sonra Nigar cinayeti sırasında Garipoğlu ailesinin o evde oturduğunu öğrendi. Röportajda şu sözleri kullandı ?

Kimseyi suçlamıyoruz ama benzerliklere dikkat çekiyoruz. Cem Garipoğlu, Münevver’i çok profesyonelce öldürdü. Kızım da profesyonelce öldürüldü. Cem Garipoğlu’nun Beylikdüzü’nde saklandığı konut, Garipoğlu şirketlerinin konutu olarak da kullanıldı. Muhtemelen Cem kızımı o daireye götürdü. Şüphelerimi polise söyledim. ‘Cem seri katil olabilir mi’ dedim. Araştıracaklarını söylediler. Nigarım öldürüldüğünde bölgede yapılan tüm telefonlar araştırılacaktı. Ben de sonuçları bekliyorum. O zaman rahatlayacağım. Amacım kimseyi suçlamak değil. Yüreği yanan babanın sorularına yanıt bulmak. Kızım birinin sırrını mı öğrendi? Aynı sır, Münevver Karabulut cinayetinde de vardı.’

kiraz-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu