İş

Ekonomi ve siyaset gündemi – 15 Nisan 2023

1- Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerle ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraf-Video)

2- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi ve Diğer Tamamlanan İmalatlar
Projelerin Toplu Açılış Törenine katılacak.

3- Başkan Yardımcısı Fuat Oktay, Yenimahalle’yi ziyaret ederek Yenimahalle İller Bankası Toplum Tesisleri’nde iftar ve sahur programına katılacak.

4-Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne’de Eski Cami’yi ziyaret edecek, Bulgaristan’ın Kırcaali kentinde Türkan Bebek Anıtı ile Mestanlı Belediyesi’ni ziyaret edecek ve Kırcaali İftar Toplantısı’na katılacak.


YASAMA YÖNETİCİ SİYASET

1- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Viranşehir ve Ceylanpınar seçim irtibat bürolarının açılışına ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayları ile iftar yemeğine katılacak.

2- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Finans Merkezi’nde incelemelerde bulunarak projeyle ilgili son bilgileri paylaşacak, AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı’nı ziyaret edecek, 2.’sinin açılışında Kaynarca Merkez Camii’nde cemaatle sohbet edecek. Bölge Seçim Uyum Merkezi Kurtköy’de. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde esnaf ziyareti, Pendik Orta ve Dumlupınar mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının tanıtılması, Anadolu Yakası muhtarları ile toplantı ve iftar programı, Pendikli iş insanları ve muhtarlarla görüşme gerçekleştirilecek. “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti Gençlik Programı’na”. ve Sahur” etkinliği.

3- Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP İstanbul İl Başkanlığı’nın depremzedeler için düzenleyeceği iftar programına katılacak.

4- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, partisinin İstanbul İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyecek, Bağcılar’da Giresun Köşkü’nde halk iftarına, Zeytinburnu İmam-ı Caferi Sadık Camii Konferans Salonu’nda halk mitingine katılacak.


EKONOMİ FİNANS

1- TÜBİTAK UZAY tarafından tasarlanıp geliştirilen Türkiye’nin ilk yerli ve milli yüksek çözünürlüklü görüntüleme uydusu IMECE, ABD’deki Vandenberg Uzay Kuvvetleri Üssü’nden yörüngeye fırlatılacak.

– Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, fırlatma nedeniyle ODTÜ Yerleşkesi’nde TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü’nde düzenlenecek törene katılacak.

2- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Çocuklar İçin İftar Vakti Tekne Oruç Etkinliği”ne katılacak, tarım dairesi temsilcileri ile görüşmeye gelecek, Sivas Teknik Tarım A.Ş.’yi ziyaret edecek.

haber-maltepe.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu