Teknoloji

Dragonflight’ın Yeni Güncellemesi Yayınlandı

Kasım ayında yeni çıkan World of Warcraft Genişletme paketi için 2023 içerik yol haritası geçen ay yayınlandı. Bu kapsamda altı önemli içerik güncellemesinin yayınlanacağını öğrendik. Bugünkü duyuru ile Dragonflight’ın yeni güncellemesi ayrıca yayınlandı. Detaylar burada.

Sağlanan ayrıntılara bakılırsa, yeni bir özellik, oyun içi etkinlikler, güncellenmiş Transmog seçenekleri, kullanıcı arayüzü ve erişilebilirlik özellikleri ve sınıf kararlılığı değişiklikleri oyuncuların kullanımına sunuluyor. Çok daha kapsamlı detaylar için World of Warcraft sayfasını ziyaret edebilirken öne çıkan yenilikler ise şu şekilde;

Dragonflight’ın Yeni Güncelleme Ayrıntıları

Dragonflight’ın daha önce 2023 yol haritasında duyurulan ilk içerik güncellemesi 10.0.5 artık oyunda! Değerli içerik şu şekildedir:

Yeni Oyun İçi Özellik: Trading Post

  • Tüccarlar dükkanlarını Stormwind ve Orgrimmar’da açtı. Oyuncular aylık 500 Trader’s Tender ödüllerini bu mağazalardan alabilirler. Daha fazla Tüccar İhalesi kazanmak için aylık hedeflerini tamamlayabilirler. Trader’s Tender ile binekler, evcil hayvanlar ve kozmetik ürünler dahil dönüştürücü öğeler mağazadan satın alınabilir.

Yeni Oyun İçi Etkinlikler: Fırtınanın Öfkesi

  • Oyuncular Primalist Geleceğe Thaldraszus’taki Temporal Conflux’taki portal aracılığıyla erişebilir, Primalistlerin güçleriyle Primalist Gelecek’te savaşarak Essence of the Storm elde edebilir ve ekipman ve binek dahil olmak üzere ödüller alabilir.

Güncellenmiş Transmog Seçenekleri

  • Transmog meraklıları artık koleksiyonlarını genişletebilir, çünkü Ortak (beyaz) ve Zayıf (gri) nadirlikler de transmog sırasında kullanılabilir.

Yeni Kullanıcı Arayüzü (UI) ve Erişilebilirlik Özellikleri

  • Oyuncuların XP çubuğunu, çantaları ve mikro düğme çubuğunu düzenlemeyi keşfetmeleri için Düzenleme Moduna yeni eklentiler geliyor.
  • Ek olarak, Dragon Riding sırasında sprintten etkilenen oyuncular için erişilebilirlik ayarlarına yeni kontroller eklendi.

Sınıf Kararlılığı Değişiklikleri

  • Yetenek ağaçları da bazı düzeltmeler alırken, birkaç sınıfın yeteneklerinde dengeleme değişiklikleri yapılıyor.

haber-horasan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu