Haber

Depremde kaç kişi öldü? Depremde ölü ve yaralı sayısı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı. Pekala, Sarsıntıda kaç kişi öldü? Depremde ölü ve yaralı sayısı ne kadar? Detaylar burada…

DEPREMDE KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBEDİYOR?

Son dakika: Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 5 bin 894’e, yaralı sayısı 34 bin 810’a yükseldi. Depremde ağır hasar gören 10 ilde 3 ay süreyle olağanüstü hal ilan edilirken, Şimdiye kadar 5.775 bina yıkıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hayatını kaybedenlerin sayısının 5 bin 894’e, 34 bin 810’a yükseldiğini bildirdi. Şimdiye kadar 5.775 bina yıkıldı ve 435 artçı sarsıntı meydana geldi.

“TÜM HAVALİMANLARINI KULLANMAYA BAŞLADIK”

Oktay, şu bilgileri aktardı: “Bütün havalimanlarını kullanmaya başladık. Özellikle Adana havalimanımız lojistik anlamda çalışmalarımızı hızlandırdı. Farklı bölgelerden 35-36’lık helikopterlerimizle yoğun bir şekilde iniş yaptık. 17 civarında vizyon çalışmaya devam ediyor.Sahra hastanesinin kurulduğu yerler var.Kısmen hasarlı bölgelerde 3-4 hastanemizde farklı şekillerde kullanıyoruz.Bunlar Maraş, Hatay, Adıyaman ve Diyarbakır’da.

haberaydincik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu