Haber

Deprem mi Oldu? 15 Kasım Salı AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi

Ülkemizde meydana gelen son zelzeleler günün erken saatlerinden bu yana araştırılıyor. ”Deprem mi oldu?” sorusunun yanıtını bulmak isteyenler arama motorlarına yöneldi. Yaşadığı bölgede sarsıntı hisseden vatandaşlar AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin sitelerine bakıyor. Yaşanan zelzelelerin tüm bilgilerini AFAD ve Kandilli Rasathanesi güncel olarak paylaşıyor. Peki 15 Kasım Salı zelzele mi oldu, nerede ve kaç büyüklüğünde? İşte 15 Kasım 2022 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika zelzeleler listesi…

Ülkemiz faal fay çizgileri üzerinde konumlandığı için sıklıkla sarsıntı meydana geliyor. Yaşanan zelzelelerin birçoğu hissedilmeyecek kadar ufak sarsıntılar olsa da bazen şiddetlileri de yaşanabiliyor.

Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum İdaresi Başkanlığı (AFAD) ülkemizde ve komşu ülkelerde meydana gelen zelzelelerin datalarını anlık olarak paylaşıyor. Yaşanan sarsıntıların ardından depremlerin bilgilerini öğrenmek için arama motorlarına yöneliyor.

15 Kasım Salı Zelzele Listesi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin paylaştığı deprem veriler göre; Erzincan Tatlısu’da 1.7, Muğla Ula’da 2.0, Manisa Soma’da 2.2, Manisa Kırkağaç’ta 2.8 büyüklüğünde sarsıntılar meydana geldi. 

Kandilli Rasathanesi Son Depremler

AFAD Son Depremler

Kandilli Rasathanesi Zelzele Listesi

AFAD Sarsıntı Listesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu