Haber

Denizlispor, Keçiörengücü maçına hazırlanıyor

– Denizlispor, Keçiörengücü maçına hazırlanıyor

Giray Bulak: “Her maçımızı galip gelerek kapatmak istiyoruz””

DENİZLİ – Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdüren A. Denizlispor’da Teknik Direktör Giray Bulak, “Mutlaka bu maçtan düzgün bir sonuç elde etmemiz lazım” dedi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden A. Denizlispor, deplasmanda karşılaşacağı Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıklarını evinde yaptığı antrenmanlarla sürdürdü. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan yeşil siyahlı ekibin Teknik Direktörü Giray Bulak, deplasmanda oynayacakları maç öncesi analiz yaptıklarını ve müsabakadan galip çıkmak istediklerini söyledi. Giray Bulak, “Keçiörengücü bilhassa kendi iç alanında avantajlı bir ekip. Zira alanlarını biliyoruz. O bakımdan onu avantaja çevirmeye çalışıyorlar. Grubun 3-4 maçını izledik ve en son Göztepe maçlarında İzmir’e giderek çıplak gözle izledik. Yeterli oyunculardan heyeti bir takım, puan olarak ta inançlı bir yerdeler. Bizde kendimize avantaj elde edebilmek ve daha yüksek moralle çalışabilmek için kentin yapısını, idaresini, taraftarın moralini yükseltmek için kesinlikle bu maçtan âlâ bir sonuç elde etmemiz lazım” dedi.

“Rakiplere yaklaşmamız lazım”

Rakiplerle aralarındaki puan farkını indirmek istediklerini söyleyen Giray Bulak, “3 puanla başladık, inşallah bu deplasmandan da 3 puanla dönersek bizim için kusursuz olur ve buna da muhtaçlığımız var. Çok gerideyiz, bu ortanın dolması, rakiplere yaklaşmamız lazım. Yaklaşırsak çok daha yeterli bir şey yapacağımızı da biliyoruz. Birer birer düşünüp oyuncuyu yormamak lazım. Her maçımızı galip gelerek kapatmak istiyoruz, inşallah o denli olur” tabirlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu