Haber

Daha Az Su, Daha Fazla Temizlik: Mobil Jet Yıkama Araçları Çankaya’da Yaygınlaşıyor

Güneş enerjili portatif atık toplama istasyonları, yeni çöp konteynırları ve yer altı çöp toplama sistemleri ile kentsel temizlikte örnek çalışmalara imza atan Çankaya Belediyesi, su tasarrufu sağlayan Portatif Jet Yıkama Araçlarını da yaygınlaştırıyor.

Basınçlı ve az su ile temizleme özelliğine sahip araçlar Kızılay gibi ağır ticari alanlarda kullanılmaktadır. Çankaya Belediyesi’nin Konur, Karanfil ve Sakarya gibi ticari alanlara kurduğu yer altı çöp konteynerlerini sistemli bir şekilde temizleyen araç, 1 tonluk su kapasitesi ile durmadan 1 saat çalışabiliyor. Saflık tankerlerine göre su tasarrufu sağlayan Yüksek Basınçlı Portatif Jet Yıkama Aracı; Ayrıca kirli, yağlı, boyalı alanların üzerine hem sıcak hem de soğuk su püskürtebilme özelliğine sahiptir.

JET TEMİZLEME
Ankara’nın kalbi Çankaya’da vatandaşlara en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen Çankaya Belediyesi, Çankaya genelinde yaygınlaştırdığı yeni temizlik ve çöp toplama sistemleriyle Çankayalılara hem tasarruf hem de sağlıklı bir çevre kazandırıyor. Portatif jet yıkama aletlerinin en değerli özelliği güç ve zaman tasarrufu sağlamasıdır.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu