Haber

Bu kez rakiplerini hedef aldı! Ahmet Nur Çebi’den Fenerbahçe ve Galatasaray’a gönderme: İkisinin de yaptığı kayıkçı kavgası

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Beşiktaş Lideri Ahmet Işık Çebi, Fenerbahçe ve Galatasaray’ı hedef alan açıklamalarda bulundu.

“TFF, ERDEN TİMUR’U SEVİYOR”

Başkan Çebi, “Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur çıkıp ‘Bu ligi bitirmeyeceğiz’ dedi. TFF ceza vermedi. Biz ne dersek cezalar veriliyor. TFF Timur Bey’i çok seviyor.” açıklama yaptı.

“SEZON SONUNU BEKLEYİN”

Ahmet Nur Çebi ise açıklamalarına şöyle devam ediyor: “Erden Timur ‘Sezon sonunda konuşacağım’ diyor. Belgeniz varsa çıkın, sezon sonunu beklemeyin.” ifadeleri kullandı.

“TEKNELER İKİSİNİN YAPTIKLARI YERDE SAVAŞIR”

Yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe ile Galatasaray’ın MHK çekişmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Çebi, “Galatasaray Lale Orta’ya, Fenerbahçe hakemlere anlatıyor. İkisinin yaptığı kayıkçı kavgası. Aslında ikisi de mutlu, mutsuzlar diğer takımlar. Araştırma sonucunda ‘Penaltı değil’ deme cesaretiyle kendisini tebrik ettim. Biz kendisini tebrik ederken Galatasaray istifasını istiyor.” sözlerini kullandı.

“ARTIK ZOR İSİMLER BUNLAR”

Lige yeni hakemlerin gelmesi gerektiğini ifade eden Çebi, “Hakemlerle ilgili fikrimi zamanında açıkladım. Yeni bir sayfa açılıp yeni hakemler gelsin istedim. Herkesin görev yapan hakemlerle ilgili söyleyecek sözü var. uzun zamandır bunlar artık sıkıntılı isimler kapı açıldı o gün hakemlerle ilgili çözüm başlarken ilk ayda sonlandırıldı o günden beri amansız bir hakemlik sorunuyla uğraşıyoruz görüyorum yeni hakemlerin atanmasında fayda var.” değerlendirmesini yaptı.

“TFF BAŞKANI G.SARAY’LI, BENİ RAHAT ETMİYOR”

Ahmet Parıltı Çebi ise, “TFF Başkanı Galatasaray’dan olabilir. Bir önceki başkan Nihat Özdemir Fenerbahçe’den, Yıldırım Demirören Beşiktaş’tandı. Federasyon Başkanı’nın Galatasaray’dan olması bunu değiştirmez” dedi. Üslubu ve karar verme şekli beni rahatsız ediyor.” söz konusu.

ilgazajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu