Haber

Bright Osayi-Samuel: Artık Fenerbahçeliyim, dedikodulara kulak asmıyorum

Fenerbahçe’nin 25 yaşındaki Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, transferi ile ilgili yeni bir gelişme olmadığını belirterek, “Artık Fenerbahçeliyim, dedikodulara kulak asmıyorum” dedi.

UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında evinde Moldova temsilcisi Zimbru Chisinau ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oynanacak bir maç için taraftar karşısına çıkacak olmanın heyecanını dile getirdiğini söyleyen Başkan, “Yeni teknik direktörümüzün gelişiyle birlikte çok yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Oyuncular olarak yeni bir ideolojiye alışmaya çalışıyoruz. Hepimiz kendimize çok güveniyoruz. Taraftarımızın önünde oynadığımız maçların kıymetini biliyoruz. Hocamızın her zaman söylediği gibi ilk izlenim her zaman çok değerlidir. Yarınki ilk resmi maçımızı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

“Hocamızın eski döneminde çok özgüvenli oynuyorduk”

İsmail Kartal’ın yeniden takım başkanlığına getirilmesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Osayi-Samuel, “Oyuncular ve taraftarlar olarak hocamızın nasıl bir oyun oynadığını biliyoruz. Daha önceki çalıştığımız dönemden itibaren hepimiz bunda ustalaştık. O zamanlar grup olarak özgüvenli oynuyorduk. Buradaki en iyi dönemim hocanın yanındaydı. O zamanlar takım olarak çok özgüvenli oynuyorduk. Onun için önemliydi” diye konuştu.

“Artık Fenerbahçeliyim, dedikodu dinlemiyorum”

25 yaşındaki futbolcu, transfer döneminde farklı kulüplerle adının anılmasının sorulması üzerine, “Şu anda Fenerbahçeli futbolcuyum. Söylentileri bilmiyorum. Dinlemiyorum açıkçası. Benim işim bulunduğum yere odaklanmak. Tamamen Fenerbahçe’ye odaklandım. Ben hocamıza inanıyorum, onun da bana inandığını gösteriyor. Yarınki maçı sabırsızlıkla bekliyorum.” – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu