Haber

Bağırsak kanseri tedavisi gören Hüsnü Şenlenen sağlık durumunu paylaştı

Geçtiğimiz günlerde bağırsak kanseri tedavisi görmeye başlayan ünlü klarnetçi Hüsnü Şençiler, sağlık durumunu sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Şençiler’in hayranlarına yaptığı o paylaşım…

Sibel Can ve Hakan Altun ile uzun süredir Kanal D ekranlarında yayınlanan “Müzikçiler Anlatsın” programının sunuculuğunu yapan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlenen’den kötü haber geldi.

Bağırsak kanseri teşhisi kondu ve bir süredir hastanede tedavi görüyor.

Yakın arkadaşları Ercan Saatçi ve Hakan Altun tarafından hastanede ziyaret edilen Şençiler’in sağlık durumu merak edilirken, ünlü klarnetçi durumu sosyal medya hesabından paylaştı.

“Sağlığım iyi, kontrol için birkaç gün daha hastanede olacağım.”

‘Sevgili dostlarım, dostlarım, sevenlerim… Geçen hafta yaptırdığım rutin kontroller sonrasında doktorlarımın tavsiyesi ile ameliyat oldum. Sağlığım iyi, kontrol amaçlı bir kaç gün daha hastanede olacağım. İyi dilekleriniz için her birinize çok teşekkür ederim. Kısa bir aradan sonra hem ekranlarda hem de konserlerimde hayranlarımla buluşacağım.

Verdiği müjdeyle hayranlarının yüreğine su serpen Hüsnü Şenciler, bu paylaşımı için ünlü bir isimden geçmiş olsun mesajı aldı.

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi de iletiyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Bağlum Evden Eve Nakliyat
televizyon tamircisi en yakın
Başa dön tuşu